- Gyakori Kérdés -?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 16:14
11/20 A kérdező kommentje:
uccsónak
sztem: 1 v 2...
de inkább 3
2009. dec. 18. 22:00
12/20 anonim válasza:
^^"
No comment!^__^"
Miért kell ilyen hülyeségeket kérdezni??Bezzeg aki normálisat kérdez annak nem válaszolnak..Ha igen akkor meg jól letolják...
13/20 A kérdező kommentje:
Humor kateg. vazze! azé von!
sájze
Sün! Sün! Sün!
2009. dec. 19. 07:59
14/20 anonim válasza:
Láttam egy pasi p*csét fényképen, lehetek terhes??
17/20 anonim válasza:
Vazze! Ilyen hülyeséget honnan tudtál kitalálni?! Mellesleg, ha ez szerinted, a te szavaiddal élve "humor" akkor volna mit csiszolni a humorérzékeden. /Amúgy 1 hülye f*szszopó vagy, ha ilyeneket kérdezel/
20/20 anonim válasza:
Most én kérdeném meg azt, hogy honnan jött az a nagyszerű ötleted, hogy ekkora marhaságot kérdezel. Tudom "humor kateg azért von", de ez akkor is baromság ez a "kérdés". Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!