ÁÁÁ. Zombik az utcán! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy órája ellepték az utcát a zombik. A szomszédomat széttépték, a gyerekét elrabolták, s éppen most isszák az agyvelőjét.
Elkezdtem őket számolni, jelenleg kb. 20an vannak, s közülük a rózsaszín pólósok tűnnek a legveszedelmesebbnek.
Ami a rossz, hogy bandákban járnak, négyen öten mászkálnak fel- alá az úton.
Nem tudom, hogy a környék többi utcájában mi a helyzet.
Sehol egy helikopter, vagy "normális" ember rajtam kívül.
Mit tegyek? Engem még nem fedeztek fel, de sajna nincs fegyverem, s fenn rekedtem a második emeleti szobámban!!
HELP!!!
2014. márc. 27. 17:22
11/21 anonim válasza:
Figyi!!!... hahó itt vagyok a házad elött fegyverekkel neked is hoztam. GYERE MÁR!!! itt vannak ezek a vad zombik segítsél már!
12/21 anonim válasza:
Én is itt vagyok full dia páncélba, és egy smite V fire aspect II diakardal segítek.
13/21 anonim válasza:
én a X. kerületben vagyok valaki egy blade tonfával meg egy csomó tesco-s kiflivel amit jelenleg pajzsnak használok mert olyan kemény hogy még a zombik se tudják átharapni XD
14/21 anonim válasza:
te jól el vagy oda benn?,itt vagyok nézz ki az ablakon!... kijöhetsz tiszta a levegő... hoztam gyógyszert,élelmet jó nehezen... de elegendőt...,és fegyvert is hoztam neked ! egy AK 47-et 600 golyóval, és egy shotgun-t 200 golyóval, nekem is ugyan ez van, minden zombi el húzott innen mert nem volt itt élelem a r*hadékoknak... szóval itt van egy autó, és innen 50 km-re van egy nagyon biztonságos főhadiszállás 20 túlélővel és sok fegyverrel és egyéb hasznos felszereléssel. Szóval fogd a cuccod és nyomás le ide!
15/21 anonim válasza:
Hmm ... Walking Dead gyanús a dolog!!
18/21 zala122 válasza:
2.emelet mivel nem hiszem hogy igaz így nem mondanék semmit de szerintem a politikus zombikra gondolsz ha nem és igaziak(ami lehetetlen)akkor sprint
19/21 anonim válasza:
köazönj nekik. szerintem nem akarnak annyira rosszat csak eltévedtek. megtalán kicsit "éhesek" de nincs para!
20/21 anonim válasza:
szerintem keress egy fegyverként használható tárgyat, menny ki az utcára üsd ami mozog és menj el a legközelebbi élelmiszerboltba és tankolj fel tartós élelmiszerrel! menny vissza a házadba torlaszold el az ajtót és hívd ki a katonaságot! nyugi itt nálam már bevált én már egy túlélõ táborban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!