Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hallottatok már a pilisi...

Hallottatok már a pilisi elfemberröl?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 21:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Én csak annyit, hogy harmaton és a kirándulóktól elcsent almákon él, és szereti az erdöben túrázó embereket eltüntetni O_o
2014. febr. 23. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Idén indul a Renault színeiben az F1-ben.

[link]

2014. febr. 24. 02:25
 3/3 anonim válasza:
100%

Én hallottam róla. Brutális egy teremtmény.Kb 165 cm magas és 312 kilogramm a becsült tisztességes súlya. Amikor ivarzik ennek duplájára is felduzzadhat. Megközelítése baleset és robbanásveszélyes, mert a bőrét sűrű nyúlékony nyálszerű benzinszagú bevonat fedi. Az emberek eltűntetése gyakorlott feladata, általában megrendelésre teszi, és az elrabolt emberek testét egy másik dimenzióba juttatja. Abból a világból eddig egyetlen ember tért vissza, az pedig Csuklics Béla budapesti hajléktalan volt, aki arról számolt be hogy a hónaljából testnedvmintát vettek, bekentek vele egy csupaszra borotvált rókát majd sündisznóval megdörzsölték a s...t.

Ezek után egy üres fehéren világító szobába zárták, ahol esthajnalcsillagokat táncoltattak neki a plafonon. Elmesélése szerint a plafonról egy féldisznó esett a fejére akkor riadt fel egy budapesti aluljáróban.

LEGYETEK NAGYON ÓVATOSAK VELE!

Nem csak almákat lop, látták nem egyszer császárszalonnával, parizerrel, hasábburgonyával, de még pacalpörkölttel a hóna alatt is elszaladni. Piknikezők figyelem! Kirándulásotok alkalmával vigyetek magatokkal Barbon habzó borotvakrémet, és ha meglátjátok az elfet a közelben lődörögni, akkor fújjátok be az egész testeteket vele tetőtől talpig, mert attól fél, és elmenekül a helyszínről. Állítólag nagyon könnyen szelídíthető, terraristák kedvenc állata. 1700 literes akváriumban is megél infra lámpával világítva, fél köbméter homok szükséges neki hogy tojásokat tudjon rakni. A kikelt utódok sertészsírt és harmatot fogyasztanak három éves korukig.

Remélem tudtam segíteni. Szép napot mindenkinek.

2014. márc. 12. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!