Van rajtam 15 kg felesleg. Ezt le tudom adni karácsonyig?
Figyelt kérdés
Már mindennel próbálkoztam, de eddig nem sikerült. Minden sporttal kapcsolatos adást megnéztem, szurkoltam is, lecseréltem a kólát fantára, amiből meg is van a napi 2-3 liter, és már csak gyümölcstortákat eszem. Gyorsétteremben a 6 kis szendvics helyett már csak 5 nagyot eszek, és a gumi cukrot is lecseréltem sajtos chipsre. Még mit kéne tennem?2009. dec. 11. 08:19
12/22 A kérdező kommentje:
Óóó igen egy olyan gép milyen jó is lenne! A szőrzet vágás is mindenképp jó ötlet. Lehet rajtam az is vagy 5 kg. Szólok is a haveromnak, nekik van fűnyírójuk, azzal biztos könnyebb lesz.
2009. dec. 11. 09:46
13/22 anonim válasza:
Egyszerű - sportolj!
Én rendszeresen járok lóversenyre, elvesztem az összes lóvét és egy hétig megint nem kell enni.
14/22 anonim válasza:
5kg szőr? nem is tudtem h nem haltak ki még az ősemberek:D
15/22 anonim válasza:
Ehez nem kell lóversenyre menni,befizeted a csekkeket és mári jöhet a fogyókúra:)
16/22 anonim válasza:
többször is elolvastam hátha eszembe jut valami ami segít és rájöttem hol a hiba:
nézzél barátok közt helyett norbit :D
ja és vegyél szauna övet (akármelyik teleshopban megkapod minimum 10%-os leárazással, vagy a neten alapból még olcsód :D de annak ne dőlj be ki szeretne netről olcsó és biztonságos terméket venni én biztos nem, maradok inkább a használhatatlannál)
17/22 anonim válasza:
a fogyás első szakaszában sokat segít ha átállítod a mérleget! garantált siker én is átállítottam utána megnéztem a norbit és mire vége lett -6kg :) pedig még el is aludtam rajta :D
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Próbáld ki a NOOORBIIIKAAAAAAAAAAAA UPDATE-t
20/22 anonim válasza:
Mért nem mész el lefeküdni?:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!