Van rajtam 15 kg felesleg. Ezt le tudom adni karácsonyig?
Figyelt kérdés
Már mindennel próbálkoztam, de eddig nem sikerült. Minden sporttal kapcsolatos adást megnéztem, szurkoltam is, lecseréltem a kólát fantára, amiből meg is van a napi 2-3 liter, és már csak gyümölcstortákat eszem. Gyorsétteremben a 6 kis szendvics helyett már csak 5 nagyot eszek, és a gumi cukrot is lecseréltem sajtos chipsre. Még mit kéne tennem?2009. dec. 11. 08:19
1/22 anonim válasza:
Szerintem már van hatása - az agyad már teljesen elfogyott, most már csak a maradéknak kellene még csökkenni....
2/22 A kérdező kommentje:
Hú és szerinted az agyamról leadott felesleg az víz volt, izom vagy zsír? Remélem utóbbi. Egyébként nem is tudtam hogy az agy is elzsírosodhat. Lehet itt lenne az idő, hogy felkeressek egy látó embert. Hátha megtudná nézni.
2009. dec. 11. 08:37
4/22 anonim válasza:
Nem kamu,hanem állítólag humor!:)
5/22 A kérdező kommentje:
:)Nem kamu, csupán humor kategória
2009. dec. 11. 09:06
6/22 anonim válasza:
megpróbálok minden kérdést komolyan venni. ezt most nem nagyon sikerül. ha mégis az, akkor, 15 kg-t ledobni talán fél év alatt lehet veszélytelen vállalkozás. a chips gyümölcstorta, egyebek nem támogatják ezt a folyamatot. ha meg koplalsz, éhen halsz, ha azt megúszod, dupláját szeded vissza.már az első falatoktól.
Ha tesztelsz minket, kevésbé átlátszóval tedd.
7/22 anonim válasza:
Ha levágatod valamelyik lábad, esetleg karod (de akár nyaktól felfelé is megpróbálhatod), akkor elég gyors eredményt érhetsz el. Ez tuti!
8/22 A kérdező kommentje:
Rendben. A körmöm biztos levágatom, remélem az is hatásos lesz, és jól fog rajtam mutatni a kis ruha karácsonykor!
2009. dec. 11. 09:16
9/22 anonim válasza:
Kicsit meg kellene nőnöd, hogy a súlyod menjen a magasságodhoz. Nézz meg egy táblázatot !
Boldog Karácsonyt ! :D
10/22 anonim válasza:
Ha a körmöd aranyból, vagy ólomból van, máris sokat tettél! A kéz, vagy lábvágás gyors megoldás, de elképzelhető, hogy hiányállapot jönne létre, vagy eldőlnél a fa alatt, vagy nem tudnád átvenni az ajándékodat, ami valószínűleg egy fitnessgép lesz. Tudod, olyan, amibe csak be kell feküdni, alszol egész nap és az közben fogyaszt. Ennél fogva lehet, hogy nem is kellene lefogynod, mert akkor értelmét vesztené a 3 millióba kerülő ajándékod. Én azt javaslom, hagyd a Fantát, legyen újra kóla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!