Elnézést Uram, csak még egy kérdés. Formaság, de meg kell kérdeznem, hol volt Ön tegnap este 19:27-kor?
Jó estét, Uraim. Nem, nem a továbbképzésre jöttem. Tudják, egy gyilkosság történt a főpróbán.
Mennyire neveletlen vagyok, be sem mutatkoztam. Columbo hadnagy vagyok a gyilkossági csoporttól. Úgy látom az előadás kezdődik, megtennék, hogy vigyáznak a kutyámra, amíg beszélek a szemtanúkkal?
A feleségem a fejemet veszi. Most mit tegyek, mi tévő legyek. Nem tudom egyszerre a szemtanúkat hallgatni, a kutyát keresni. Nézze csak, ezt a feleségemtől kaptam, valami mobil kütyü és azt mondta, ezen tudom nézni a Dalt, de nem működik. Maga látott már ilyet? ,
,
Ön tapasztalt nyomozó. Kérem árulja el nekem, ugyan az ölte meg a Színház-igazgatót és az előadót is Ön szerint?
Nem mondja, Uram! A feleségem repesni fog a boldogságtól, ha ezt elárulom neki reggel. Tudja ő mindig mindenen elalszik, így biztos vagyok benne, hogy nem tudja még az eredményt.
.
.
Jaj Uram, van egy fejlemény. A szövetminta, amit a bódításra a két halott arcához nyomtak, megegyezik. Gondolta volna, Uram?
(Telefon hívás) :hát..izé a kutya tudja hát egy kicsikét ....meghalt !!
és láttam ki tette cigó pánk rózsa szín hajal !! Megölte !! sajnálom nyomozó de ne bánkódjon egy nagyon kicsit szétvertem a fejét tudja hogy van ez !! (a háttérben): itta NewYork city rendőrség körbe vettük a házat és ha nem adja fel magát akkor erőszakkal be hatolunk !!! (telefon beszélgetés): bocsánat nyomozó de most mennem kell !! (nem hagyom magam : [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!