Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elnézést Uram, csak még egy...

Elnézést Uram, csak még egy kérdés. Formaság, de meg kell kérdeznem, hol volt Ön tegnap este 19:27-kor?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 18:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/177 A kérdező kommentje:

Jó estét, Uraim. Nem, nem a továbbképzésre jöttem. Tudják, egy gyilkosság történt a főpróbán.

Mennyire neveletlen vagyok, be sem mutatkoztam. Columbo hadnagy vagyok a gyilkossági csoporttól. Úgy látom az előadás kezdődik, megtennék, hogy vigyáznak a kutyámra, amíg beszélek a szemtanúkkal?

2014. febr. 22. 19:38
 22/177 anonim ***** válasza:
Sajnos nem érek rá a kutyára vigyázni, épp egy gyilkosságot kell felderítenem. De előbb megnézem a Dalt az m1-en, aztán kikérdezem én is a szemtanukat.
2014. febr. 22. 20:52
 23/177 A kérdező kommentje:
Jaj, azt a Dalt? Uram, hogy maga mennyire szerencsés. Képzelje én is a feleségemmel azt néztük volna, erre megszólal a telefon. Tudna hagyni nekem egy üzenetet a győztesről, tudja a feleségem az Andrásnak szurkol.
2014. febr. 22. 20:57
 24/177 anonim ***** válasza:
No de Hadnagy Úr! Legalább magyarul énekelnének, hamár az országot képviselik. De mindegy. Koncentráljunk most arra, hogy ki rabolhatta el az ön kutyáját 10 perccel ezelőtt?
2014. febr. 22. 21:14
 25/177 A kérdező kommentje:

A feleségem a fejemet veszi. Most mit tegyek, mi tévő legyek. Nem tudom egyszerre a szemtanúkat hallgatni, a kutyát keresni. Nézze csak, ezt a feleségemtől kaptam, valami mobil kütyü és azt mondta, ezen tudom nézni a Dalt, de nem működik. Maga látott már ilyet? ,

,

Ön tapasztalt nyomozó. Kérem árulja el nekem, ugyan az ölte meg a Színház-igazgatót és az előadót is Ön szerint?

2014. febr. 22. 21:25
 26/177 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz még eldönteni. A módszer ugyanaz, de lehet, hogy van egy másoló gyilkosunk is.
2014. febr. 22. 22:01
 27/177 A kérdező kommentje:
Van kedve csatlakozni a nyomozáshoz néhány nap múlva? Tudja, holnap lesz a 29. házassági évfordulónk és megleptem a feleségemet egy magyar úttal. Ha visszaérek, folytatjuk, addig is itt van..ő várjon csak, ide írhat, ha van valami fejlemény. Nagy megtiszteltetés Önnel dolgoznom.
2014. febr. 22. 22:14
 28/177 anonim ***** válasza:
Egy fejlemény már van. Üzenem a kedves feleségének, hogy András megy a fesztiválra. Őt már kizárhatjuk a gyanusítottak köréből.
2014. febr. 22. 22:45
 29/177 A kérdező kommentje:

Nem mondja, Uram! A feleségem repesni fog a boldogságtól, ha ezt elárulom neki reggel. Tudja ő mindig mindenen elalszik, így biztos vagyok benne, hogy nem tudja még az eredményt.

.

.

Jaj Uram, van egy fejlemény. A szövetminta, amit a bódításra a két halott arcához nyomtak, megegyezik. Gondolta volna, Uram?

2014. febr. 23. 08:51
 30/177 anonim ***** válasza:

(Telefon hívás) :hát..izé a kutya tudja hát egy kicsikét ....meghalt !!

és láttam ki tette cigó pánk rózsa szín hajal !! Megölte !! sajnálom nyomozó de ne bánkódjon egy nagyon kicsit szétvertem a fejét tudja hogy van ez !! (a háttérben): itta NewYork city rendőrség körbe vettük a házat és ha nem adja fel magát akkor erőszakkal be hatolunk !!! (telefon beszélgetés): bocsánat nyomozó de most mennem kell !! (nem hagyom magam : [link] )

2014. febr. 23. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!