Fingottam. Gáz?
fingom szagától bűzlik az utca. kiszabadult belemnek összes cucca. rálehetne könyökölni már,olyan büdös h szilárdan áll.de majd szétszakadt a lukam miatta gyomrom az összes gázát kiadta. úgy recsegett a p*csám mint a tűz,viharknt áradt ki belőle a bűz. a házak falát is széjjel marta az is szagolta aki nem akarta és nincsen róla csak egy bizztos adat hogy szénné égetné az orrlyukadat. a szádba is fingok ha akarom ezzela tokodat is vakarom. bemegy fölül hej de ki jön alul ez egy olyan fing h holtig tanul. Mert nekem intelligens fingom van IQ-ja v 160 gondolkodik helyettem a babfőzeléket megettm. ha én fingok nem gyégyellem magam sőt büszkén mutatom mit tud valagam és azokat magasról leszarom akik szerint túl hangos a farom én akkor fingok amikor akarok csak attól félek h egyszer beszarok a szádba is fingok ha akarok ezzel a tokodat is vakarom bemegy fölül,kijön alul ez egy olyan fing h holtunk tanul...
fingottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!