Lerúgtam a tévémet az asztalról, kicsit füstölt utána, és össze is törött. Most elromlott volna?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 19:27
1/17 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy elromlott. Semmiféleképpen ne próbáld meg bekapcsolni, az elektronikai panelja szerintem teljesen tönkrement. Vidd szervízbe vagy dobd ki.
2/17 dirtboy válasza:
de hogy is,a tv-k levéve az asztalról füstgépként üzemelnek.
tedd vissza az asztalra és nézd továbbra is csak ne kapcsold be.
3/17 anonim válasza:
szerintem nem lehet nagy baja, csak ne nagyon menj a közelébe, mert lehet felrobban
4/17 anonim válasza:
ember!te hol élsz,egyenesen dobhatod a kukába. avval nem tudnak már vele mit kezdeni ..ha valami dolog összetörik már mehet a kukába.te fogytatékos lehetsz ,de nagyon
5/17 anonim válasza:
szerintem ne keveredjetek vitába. mindenki fogyatékos, aki fogyatékos, de a kérdező szerintem csak balesetet szenvedett. tévét lehet venni, szerintem menj be a tescoba és vedd meg a legolcsóbb, legszarabb tévét és nézd azt. :D
6/17 anonim válasza:
tudod nem vagyok fogyatekos,inkabb tanuld meg a 'fogyatekos'szo jelenteset aztan mond egy normalis embernek-
7/17 anonim válasza:
Nem, csak most zabos rád, és füstölög magában.
8/17 anonim válasza:
Egy tévében semmi nincs ami füstölhetne és el tudna romlani.
A levegő füstölt a körbepörgőrúgásodtól.
9/17 anonim válasza:
látom sokaknak nem tünt fel hogy a kérdés a humor kategóriában van...
10/17 anonim válasza:
#5 Tudod a tesco mottóját nem?
"A legkisebb is drága TESCO."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!