Tegnap vettem egy V12-és Turbo Talicskát ami tegnap még működött, de ma reggelre már nem akar beindulni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azóta nem csináltam vele semmit,csak fel tettem rá a téli gumikat.2014. febr. 9. 00:52
1/5 anonim válasza:
Gondolom valami 10-20 éves használt "luxusautó". Be kellett volna érni átlagos autóval. Ez már csak ilyen. Add el, buksz amennyit buksz rajta, de még mindig jobban jársz mintha elkezdenél rá költögetni..
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyenem anó 71 ben sztem a túrbótalicsaka az a baja hogy nincs benne motor ha van is az hungarocelből vagy folpack ból ál nemegy mert elolvadhatod a hungarocel henger csérld ki !
4/5 anonim válasza:
Lemerült az akku, igyál egy kicsit.
5/5 anonim válasza:
Ha van rá garancia a gyártó kicseréli az üres pálinkásüvegedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!