Mi alapján választotok nicknevet?
Figyelt kérdés
Honnan származik a felhasználótok? sztem a nicknév nagyon fontos, mert az emberek első látásra ez alapján ítélnek meg titeket és ez alapján regisztrálnak titeket egy jó felhasználó tükrözi a személyiséget persze a névtelenek kivételek nézzétek az én felhasználómat tükrözi azt, hogy ki vagyok :-D.2014. jan. 24. 21:09
21/24 Peti7 válasza:
xDDDnem,végleges kitiltás,de itt nem bannolás
22/24 Peti7 válasza:
van,hanem fiók törléd.Bocs hogy 2kommentbe írtam 1 választ,de elnyomtam valamit xD
23/24 anonim válasza:
Az én felhasználónevem nagyon jól tükrözi , hogy láthatatlan vagyok
24/24 anonim válasza:
Csak úgy jött. Gondoltam mókás lesz megtéveszteni mindenkit azzal, hogy a 'névtelen' szóban az 'l' betűt kicserélem egy kettesre. Így készítettem félrevezető utalásokat a koromra utalva. Trolololololo.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!