Nehéz az életem mostanában, ideges is vagyok, meg nagyon fáradt. Szerintetek mit változtassak magamon? (bővebben lent)
Szerintem úgy érzi, hogy csak kihasználod őt, és hiányolja, hogy nem beszélgetsz vele. Neki nem elég, hogy esténként együtt alszol vele, aztán eltűnsz egész napra, és este kezdődik elölről az egész! Én bezzeg minden nap sokat kommunikálok a plüssmacimmal, és meg is hálálja, mert ha szomorú vagyok, beszélget velem.
Szóval először változtass a hozzáállásodon, és ha ezután sem szólal meg, akkor jöhet a párterápia!
Miért nem kérdezed meg tőle??? Számtalanszor leírtam már ezen az oldalon, hogy a legfontosabb a kommunikáció!!!>:( De ti bezzeg csak mentek a saját fejetek után és ilyen kérdéseket tesztek fel újra és újra...nem unjátok még, kérdem én? Am ellaposodott a kapcsolatotok, vonj be egy harmadik macilányt, a párodnak most változatosság kell. Megteszed érte, ha szereted.
:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!