Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nehéz az életem mostanában,...

Nehéz az életem mostanában, ideges is vagyok, meg nagyon fáradt. Szerintetek mit változtassak magamon? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy plüssmacival alszom, és nagyon szeretem, de amikor reggel felkelek, nem szól hozzám semmit, szerintetek el kéne mennünk párterápiára, vagy küldjem el egy pszichológushoz, mert nagyon aggódok érte. Félek, hogy ő nem szeret, vagy ami a legrosszabb lehet, hogy depressziós. Ha valaki ugyan ebben a cipőben jár, kérem, írja meg, és azt is, mit változtassak magamon, hogy végre szóba álljon velem.
2009. dec. 3. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Mosd ki és jobb kedve lesz xD
2009. dec. 3. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy érzi, hogy csak kihasználod őt, és hiányolja, hogy nem beszélgetsz vele. Neki nem elég, hogy esténként együtt alszol vele, aztán eltűnsz egész napra, és este kezdődik elölről az egész! Én bezzeg minden nap sokat kommunikálok a plüssmacimmal, és meg is hálálja, mert ha szomorú vagyok, beszélget velem.

Szóval először változtass a hozzáállásodon, és ha ezután sem szólal meg, akkor jöhet a párterápia!

2009. dec. 3. 17:55
 4/8 A kérdező kommentje:
de akkor legalább két napig csak a ruhaszárogatón látnám, ez még rosszabbá teheti a kapcsolatunkat 16:43
2009. dec. 3. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Enni ugye adsz neki? Az éhségtől simán tűnhet fásultnak valaki! :)
2009. dec. 3. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
persze most is együtt esszük a pizzát
2009. dec. 3. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőle??? Számtalanszor leírtam már ezen az oldalon, hogy a legfontosabb a kommunikáció!!!>:( De ti bezzeg csak mentek a saját fejetek után és ilyen kérdéseket tesztek fel újra és újra...nem unjátok még, kérdem én? Am ellaposodott a kapcsolatotok, vonj be egy harmadik macilányt, a párodnak most változatosság kell. Megteszed érte, ha szereted.

:DDDDD

2009. dec. 3. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az én kérdésem koppintása!xD
2009. dec. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!