Sírtál már nevetve? *-*
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor miért? & az jó dolog?! :D2009. dec. 2. 14:52
22/27 anonim válasza:
(előző voltam)
De úgy hogy annyira mérges lettem rá,hogy nem szóltam hozzá és elkezdett sírni de közbe kibékültünk és megint sírt de közben röhögött.
Ez a sírósröhögős
23/27 anonim válasza:
Persze, attól jobb nincs :D már többször volt. Egyszer azért mert tesóm megvert fájt és sírtam de közbe meg nevettem, hogy milyen hülye ×D
A másik meg úgy volt, hogy orra estem biciklivel és rohadtul beütöttem a fejemet (kicsattant a szám is :D) tiszta vér volt a fejem, ott voltak a haverjaim is (miattuk estem el) és röhögtem saját magamon hogy milyen szerencsétlen vagyok ×D majd meg szakadtam anyám meg kétségbeesett fejjel nézett és rögtön szólt apának h jöjjön amikor mentem be a kapun :D ez pár hónapja volt.
13/L :D
24/27 anonim válasza:
Én akkor, mikor a barátom házában minden ajtó zárva volt, és az ablakon kellett bemásznunk, de olyat estem, hogy kicsordult a könnyem, de közbe majd meg szakadtam a röhögéstől.
26/27 anonim válasza:
Igen :D a suliba a barátnőm mondott valamit én meg nem bírtam abbahagyni a nevetést. :D
27/27 anonim válasza:
Én igen, nagyon jó XD. Az egyik órán kihívott a tanár felelni, de egy szót sem tudtam mondani, és amilyen érzékeny vagyok, elkezdtem sírni XD, de közbe meg a tanár röhögtetett, olyanokat mondott, hogy nézzétek már milyen szép hogyha sírva nevet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!