Sírtál már nevetve? *-*
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor miért? & az jó dolog?! :D2009. dec. 2. 14:52
11/27 A kérdező kommentje:
Ááh,ez kemény! xDD
2009. dec. 8. 13:37
12/27 anonim válasza:
Igen. Amikor az alsós tanítónéninket búcsúztattuk xD
13/27 anonim válasza:
Anyám a múltkor felmosott én meg nem vettem észre. elcsúsztam beszálltam a szobába,neki az ágynk. Úgy bekrtam h sírtam.Aztán anyám bejön h mi volt ez a nagy puffanás s rám jött a röhögőgörcs.
14/27 A kérdező kommentje:
:D
2010. jan. 3. 15:15
15/27 anonim válasza:
Szia. Mivel én vak vagyok (beszélő számítógéppe írok), sokszor van olyan, hogy nagyot koppanok. Némeyik ütés érzékeny területet ér és akokr néha elsírom magam egy pillanatra, de közben röhögök is azon, hogy mekkorát koppantam vagy, hogy elképzelem, hgoy hogy' nézhettem ki, amikor pl. visszapattantam az ajtóról:D A múltkor összefejeltem a barátommal (Ő is vak) és annyira fájt, hogy akkor is kicsorult a könnyem, de közben majd' megszakadtam a röhögéstől... Vivi, 18
16/27 anonim válasza:
igen. és mert fél órán át fárasztottuk egymást haverokkal mindenféle groteszk, abszurd témával.
és jó dolog, csak én közben alig tudok levegőt venni.
...aztán beledőltem/-estem a járda mentén a bokorba. ;)
17/27 anonim válasza:
igen, amikor kibékültem a barátommal.. annyira örültem h zokogtam szabályosan.. :D
18/27 anonim válasza:
Lehet, hogy gáz, de valami bajom volt és azon elkezdtem bőgni aztán már röhögtem magamon mint állat hogy, milyen hülye vagyok...
19/27 anonim válasza:
igen.multhéten egyik osztálytársam "véletlenül" kihúzta alólam a széket és kegyetlenül fájt a hátam de annyiraviccesvolt hogy amjdnemmegszakadtam annyira nevettem de könnyeim kifolytak.tanár kiküldöttminket levegőzni ottkint is ezta kettőt így együtt és ottröhögtekrajtunk nagyobbak hogy méragyunk ott. viccesvolt:D
20/27 anonim válasza:
aha tavaly mentünk villamossal europarkba ablakból láttuk hogy a gyerekek háttal beugrálnak a bokorba xD úgy röhögtem hogy kifolytak a könnyeim xD haha ez még mindig megnevettet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!