Mondanátok valami jó sokszög társkeresőt? A matektanár azt mondta, ismerkedjünk a paralelogrammával.
Ez egy elmélyítő kérdés. A para... izéval én nem ismerkednék, mert még a nevét sem tudom kiejteni.
-A húrtrapéz...hm érdekes választás, bár szerintem nem jó, hogy csak 2 párhuzamos oldalpárja van+nem is egyenlő hosszúságúak szóval csak a bevállalósaknak ajánlom.
-Deltoid: Én úgy tudom, hogy elég lobbanékony természetű, mert szegény "nem egyenlő".....
-Rombusz: Jajj, ő nagyon cukiii. Olyan kis egyenes, egyenlő, 2 fajta szöge van csak...TÚL CUKI!
-Téglalap: Ő egy tuskó!
-Négyzet: Ő a tökéletesség, a síkbeli alakzatok netovábbja! TÖKÉLETE! A Para...izé helyett inkább vele kéne egy randi.
-Kör: Örökké tart, nehéz lerázni, +TV-knől mászkál elő, szóval inkább hagyjad.
-Ötszög: Ő túl nagyképű. Sokra van azzal az 540 fokával...
-Háromszög-nővérek: Hegyes szögű: Ő elég szurkálós típus. Derék szögű: azt Pitagorász már lefoglalta sajna. Tompa szögű: őszintén elég tompa agyú.
-Hatszög: Elég katonás.
-Nyolcszög: Cuki, de sajna gyakran látni a sarkokon ácsingózva piros cuccban félre érthető felirattal....
-Ezerszög: Ő az enyém!
Kb. ennyi róluk, amit én tudok. De ajánlom ezt az oldalt.
www.szexisokszögeknyiltan.hu ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!