Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondanátok valami jó sokszög...

Mondanátok valami jó sokszög társkeresőt? A matektanár azt mondta, ismerkedjünk a paralelogrammával.

Figyelt kérdés

2014. jan. 16. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Derék szóg vagy, ha szót fogadsz neki!:)
2014. jan. 16. 16:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ember mindig igyekszik tompulni a többi szöggel. :D
2014. jan. 16. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg legyél mindig EGYENES 180 probléma van a világba de ennyiból a Pitagoraszt is megismerheted ! Sok szerencsét EMBER !
2014. jan. 16. 22:08
 4/7 anonim válasza:

Ez egy elmélyítő kérdés. A para... izéval én nem ismerkednék, mert még a nevét sem tudom kiejteni.

-A húrtrapéz...hm érdekes választás, bár szerintem nem jó, hogy csak 2 párhuzamos oldalpárja van+nem is egyenlő hosszúságúak szóval csak a bevállalósaknak ajánlom.

-Deltoid: Én úgy tudom, hogy elég lobbanékony természetű, mert szegény "nem egyenlő".....

-Rombusz: Jajj, ő nagyon cukiii. Olyan kis egyenes, egyenlő, 2 fajta szöge van csak...TÚL CUKI!

-Téglalap: Ő egy tuskó!

-Négyzet: Ő a tökéletesség, a síkbeli alakzatok netovábbja! TÖKÉLETE! A Para...izé helyett inkább vele kéne egy randi.

-Kör: Örökké tart, nehéz lerázni, +TV-knől mászkál elő, szóval inkább hagyjad.

-Ötszög: Ő túl nagyképű. Sokra van azzal az 540 fokával...

-Háromszög-nővérek: Hegyes szögű: Ő elég szurkálós típus. Derék szögű: azt Pitagorász már lefoglalta sajna. Tompa szögű: őszintén elég tompa agyú.

-Hatszög: Elég katonás.

-Nyolcszög: Cuki, de sajna gyakran látni a sarkokon ácsingózva piros cuccban félre érthető felirattal....

-Ezerszög: Ő az enyém!

Kb. ennyi róluk, amit én tudok. De ajánlom ezt az oldalt.

www.szexisokszögeknyiltan.hu ;)

2014. jan. 18. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, a tanácsodat megfogadva elkezdtem négyzetet keresni, és Blanka Wok Négyszöggel -t találtam meg a sökszögek részére fenntartott Elittárson. Volt már vele dolgod? Mit tudsz róla?
2014. jan. 18. 21:39
 6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Hm, Blanka Wok? Biztosan ő egy négyzet? Nekem deltoidnak néz ki, de sajna nem ismerem. Lehet ám, hogy plasztikai, szög és oldal egyenlítő műtéten esett át, és hát most már négyzet, de igazából deltoid belül. Előbb tudj meg többet róla. ;)
2014. jan. 19. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megfogadom tanácsaidat, és meggyőződöm róla, Blanka Wok valóban olyan derék szőg-e mint én gondolom. :D
2014. jan. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!