A földönkívülieket melyik párt képviseli Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szerintem az ő képviseletük még hiányos, ha E.T. vagy Csubakka hazánkba érkezne, rögtön visszatoloncolnák őket a szülőhazájukba.2014. jan. 12. 23:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem még senki. Hiányzik ez a rendkívül fontos elem a magyar politikai palettáról. Javaslom mikor legközelebb ilyen értelmes kérdést szeretnél feltenni GYK-n, inkább alapítsd meg ezt a pártot helyette.
2/6 anonim válasza:
Szerintem Mo-on senki, de még Amerikában sem a partook, mivel az 51-es körzetben végzett tevékenységrôl még Eisenhover elnöknek is azt mondta a CIA, hogy a kormánynak semi köze ahhoz, ami ott történik!
4/6 anonim válasza:
szerintem a földönkívülieket a baloldaltámogatná, mert a baloldal minden idegent támogat, csak ne legyen magayr, ez a mottójuk! a baloldal az idegenek kiszolgálója, hol az usa-nak, hol az osztrák birodalomnak, hol a szovjetunionak szolgáltatják ki a magyar népet! lehet következő alkalommal az ufoknak fogják kiszolgáltatni a magyar népet!
5/6 anonim válasza:
Te aki legutóbb írtál!
Még nem kaptál senkitől akkora gratulációt,mint most tőlem.
6/6 anonim válasza:
ezaz, a baloldaliak idegenszívűek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!