SOS Mit tegyek most? Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Reggel felkeléskor vettem észre hogy az államon sok apró fekete pötty jelent meg, kb. óránként kenem arckrémmel de nem akar eltűnni :S Lehet valami összefüggés a fekete pöttyök és a között hogy tegnap megborotválkoztam? :S Lehet hogy elfertőződött? vagy ez az új vírus első tünete? Légyszíves segítsetek: egy kétségbe esett 21 éves srác :(2009. nov. 29. 19:23
1/10 anonim válasza:
Holnap keress fel egy bőrgyógyászt, az a biztos, így csak találgatás! És nyugi, az új vírusnál nincsenek pöttyök. Lehet sima allergia.
2/10 anonim válasza:
Most nő ki a szőr.. ha tegnap is borotváltad.. ne aggódjál.. vagy kis fekete mitesszerek..
4/10 anonim válasza:
nekem is ez volt, hát elég gáz dolog :( sajnos le kell műteni az arcodról a bőrt és a seggedről raknak helyére újat, azon valószínűleg nem jelennek majd meg, viszont a seggeden ott lesznek a pöttyök a bőrrel együtt amit az arcodról leszedtek, de ott nem látszik majd
6/10 anonim válasza:
Az első választadó be is vette!! xĐ xP
7/10 anonim válasza:
Ez egy halálos betegség.Azonnal állj fejen énekeld Demjén- sajtból van a holdot, miközben beveszel egy ketchupös aszpirint, és simogatsz egy 3 lábú görényt, ha így se jó kérdd meg Győzikét, hogy adja oda a kutyáját, és ha annak adsz egy tucc kekszet, és három napon belül levágod, és azt megeszed vizes zsemlével, miközben spriteos sört iszol, akkor talán jobb lesz,és meggyógyulsz.
9/10 anonim válasza:
Köszii(: 20:24-es voltam. Amúgy ha így se jó, akkor igyál Paradicsomos fokhagymalét spenótos nudlival, és nézd a tv-ben a Monika show-t miközben Newton 1. törvényét olvasod az én fizika könyvemből. De írj, ha már elmúlt!
10/10 anonim válasza:
Hát lehet, hogy a humor rovatba szántad, de nagyon szar poén volt.
Én inkább az első válaszon nevettem, hogy bevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!