Mit kell tudnom az érmelléki kuglófemberről?
szerintem tényleg szaporodik mert tegnap láttam Hajdúszovát mellett a szántóföldön
az a szemét kuglófember megint meglógott a pincéből...
hallottam hogy Hajúszoboszlón és Debrecenben a pláza ablakában is vélték felfedezni őt de ez csupa hazugság mert én nem engedem ki a pincéből
ez a teremtmény emberevő de mi sajnos nem tudtunk emberhúst adni neki ezért ezt marhatüdővel pótoltuk azóta még agresszívabb lett és hatalmas erőre tett szert amivel meglógott a pincéből most nagyon félek ne hogy megtaláljon
/egy üzenet egy elfeledett embertől aki az utcánkban lakott/
Nagyon sokan félreismerték a kuglófembert... Annyit biztosan érdemes tudni, hogy voltak elődjei.
Neki is van evolúciója, elődjei az Éri Kalácsember volt.
Aztán ő fejlődött tovább, és kijjebb sodródott, így lett Érmelléki.
Általatok ismert keletkezésekor csak a kalácsember általuk megtalált, és elrejtett DNS-ét használták egy puhább tésztafajtával.
Remélem segíthettem.
Két új fejleménnyel szolgálhatok a kuglófemberrel kapcsolat ban.
A kuglófember szemei képesek az időutazásra, de csak a szemei.
A másik fejlemény már bonyolultabb.
A szaporodásáról van szó... az eddig leírt szaporodása is életképes teória, de találtam valami újat.
Ha február 30-án megharapja egy Gerzson nevű félvér juhászkutya, akkor a kuglófember kis időre legyengül, és félrevonul rejtekébe. Itt lehullik róla a cukormáz, és leesnek a végtagjai. Ekkor elkezd 3 hónapig aludni félholt állapotban. Amikor felkel vastagabb mázréteg képződik rajta és a 4 végtagból megszületik 4 új kuglófka, akik emberi vére n és végtagokon 3 hét alatt felnőnek.
Attól függ a generáció továbbfejlődése,hogy a megharapást megelőző éjszaka Gerzson mijen horrorfilmet nézett.
Nem tudjuk mi történik ha gerzson nem horrorfilmet lát... mondjuk képzeljük el,ha a terminátort látná elpusztíthatatlan kuglófemberek születnének... többek között ezért nem vetítik ilyenkor a transformerst sem.
Tanulmányaimat folytatván visszatérek Ausztráliába az Alpok alá.
Kuglófemberről (hiteles forrás): [link]
Hiteles, friss információk az Érmelléki Kuglófemberről a GYK-ról:
„..amikor először olvastam az Érmelléki Kuglófemberről. Nincs rá sem tudományos magyarázat, valószínűleg a benne lévő mazsolák látják el az agy funkcióját, hálózatba kötve. Ez jóval összetettebb mint az emberi agy, továbbá a varjak rendszeresen megdézsmálják s nem tudni, hogy regenerálja magát Kuglófember, vagy pékségekben fellelhető kuglóftésztából építi magát újra.
A NASA magas rangú kutatói is vizsgáltak egy varjú által elejtett darabot Kuglófemberből, és nem lehetett azt elfogyasztani, tejjel sem. Minden próbálkozásnál erőtér jött létre a darabka körül, viszont kivitték szabadtérbe és egy arra szálló varjú gond nélkül megette. Na ehhez mit szólnak a szkeptikusok? Szerintem a varjak az Alpha Centauri csillagrendszerből származnak...”
„Az Érmelléki Kuglófember roppant veszélyes sütőipari mutáns szörnyeteg :) Úgy hallottam az történt hogy 1szer amikor az összes bolygó együtt állt valami kozmikus energia ért egy kuglófot amit a háziasszony gondatlanul az ablakban hagyott, hirtelen megnőtt, hatalmas lábai és kezei lettek és embereket eszik!
A létezését egyszerű igazolni hisz mindenhol ahol jár, kuglófnyomokat hagy maga után, morzsákat, porcukort, valamint finom illata is van. Különleges kuglófhangokat ad ki amikor megtalálta a prédát erről fel lehet ismerni.”
Dehogy vicc! Szerintem te egy beépülő magas rangú, bomlasztó, elhittelenítő szkeptikus ügynök lehetsz.
Na persze, vicc, legközelebb megpróbálják az Érmelléki Kuglófemberről is ezt állítani, majd őt is lejáratják, mint a Sasquats-ot, vagy a Chupakabra-t.
Kuglófember: enciklopédia: [link]
GYK beszámolók (senkit se tévesszen meg hogy tévesen a humor kategóriában van): http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__5228502..
Az enciklopédián fénykép is van egy Kuglófember kölökről. Jajj persze, Photoshop, ez annyira elcsépelt, mindenki tudja, hogy azt az ámerikai hírszerzés fejlesztette ki, csak azért, hogy a hiteles fényképeknek ne higgyen már senki és a Kuglófember léte titokban maradjon. Kb. 1600 óta létezik, ez köztudomású.
Kuglófember az alapigazság (ő a parajelenségek terén, és a természetfeletti lények között olyan, mint a matematikában az axiómák és a definíciók, egyértelmű, vitathatatlan és bizonyításra sincs szükség), egy hozzászólásban a következő részlet olvasható: „A NASA magas rangú kutatói is vizsgáltak egy varjú által elejtett darabot Kuglófemberből, és nem lehetett azt elfogyasztani, tejjel sem. Minden próbálkozásnál erőtér jött létre a darabka körül, viszont kivitték szabadtérbe és egy arra szálló varjú gond nélkül megette. Na ehhez mit szólnak a szkeptikusok? Szerintem a varjak az Alpha Centauri csillagrendszerből származnak...”
A NASA magas rangú kutatóit csak nem akarja senki kétségbe vonni? GYK a NASA-val szemben, ez már nevetséges lenne. Majd „bebizonyítja” valaki a varjakról is, hogy a Marsról származnak, nem is az Alpha Centauri csillagrendszerből.
Egyre több tudományos bizonyíték van az eddig nem ismert, nem megmagyarázható dolgokról.
A Feng-Shui hatásosságát is tudományosan igazolták: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__feng-shui__5412340-e..
A Futurama (jövőkép) tudományos ismeretterjesztő sorozatból kiderült, hogy a macskák sem a Földről származnak:
https://www.youtube.com/watch?v=NW6YvDkk5mk
Folytathatnám a bizonyítékok feltárását, de azt hiszem ennyi elég volt a szkepticizmus végleges megszüntetéséhez.
Ha pedig túrázni jártok, figyeljetek, nehogy ott legyen a Kuglófember! Vigyetek magatokkal varjakat, tőlük fél, vagy esetleg kuglófot, azzal össze lehet zavarni.
Az erő legyen veletek!
...meg a 3 cicis :)
...vagy a 2 cicis, ki mit szeretne
És kerüljön el titeket a Kuglófember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!