Lehetséges, hogy az Érmelléki Kuglófembert láttam tegnap?
Figyelt kérdés
Itt kérdezem, mert az ezotériából sajnálatos módon törölnék a kérdést.
Nos tegnap valaki fejjel nekirohant az ablaküvegünknek, ami golyóálló üvegből van, és szerencsére nem tört be. De amikor oda néztem megláttam, és szerintem ez az Érmelléki Kuglófember lehetett. De lehet hogy tévedek. Szerintetek mit láthattam?
2013. aug. 21. 11:51
1/7 anonim válasza:
nem Ő volt. Sokan mondják, hogy hasonlítok rá, de bocsi tévedned kell, engem láttál... hát ez van.
2/7 anonim válasza:
És ember, miután pesten laksz, nem Éren, essen már le, hogy az a Dunamelléki Kuglófember volt.
Annyira azér nem hasonlítanak vazze!
3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, ezek szerint át voltam verve évek óta :( most nagyon csalódott vagyok.
2013. aug. 22. 16:08
5/7 anonim válasza:
én félek az Érmelléki Kuglófembertől mert ha rossz vagyok akkor elvisz és megesz :S
Mit lehetne tenni ellene?
6/7 anonim válasza:
Szerintem te a pilisszentiváni masrúmembert láttad. Sokan összetévesztik a kuglófemberrel!
7/7 anonim válasza:
Nem én voltam!Amúgy ez a kuglófember ehető?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!