Üdv! J Ügynök vagyok helyzetjelentést kérek észlelt
bárki valami furcsát az elmúlt hónapokban?
Figyelt kérdés
belépett esetleg a föld légkörébe idegen űrhajó? és remélem, hogy az idegenek létezését homály fedi a földön ne kelljen takarítókat kiküldeni, ha értitek mire célzok?
Az Ezerévest én is láttam. Eléggé le van már harcolva, és baromira füstölt a baloldali térhajtóműve. A jobb első index nem működött rajta, és be volt repedve a jobb hátsó pillangóablak. Most vagy R2D2 dolgozik túl lassan a karbantartásán, vagy 3CPO kapott rá megint a kerozinkoktél vedelésére.
2013. dec. 22. 08:26
12/20 anonim válasza:
Igen, és valami volt a négycsövű lézerfegyverükkel is, mert az se nézett ki jól, R2 valamit csinált is rajta. Akkor viszont lehet hogy szervizbe hozták Lando-hoz.
2013. dec. 22. 08:42
13/20 anonim válasza:
Még mindig nem vicces.
2013. dec. 22. 08:50
14/20 anonim válasza:
Azt nem láttam, rossz szögben volt. Valami nagy kétszázasban talán.
2013. dec. 22. 08:59
15/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat kedves válaszadók, de civilekkel nem közölhetek információkat csak kollégákkal beszélhetek. szóval Ügynökök jelenkezetek
Üdv, J Ügynök :-D
2013. dec. 22. 09:03
16/20 anonim válasza:
J Ügynök nagy elenséged lett a yakuza és nagyon meg akarnak ölni téged !!
így néznek ki:
Ez a személyek leírása:(-(-(-(- -)-)-)-)
2013. dec. 22. 11:23
17/20 anonim válasza:
Én láttam egy idegen űrhajót Los Angeles felett, épp figyelek egy TV néző kiborgot. Neutralizáljam főnök?
V ügynök
2013. dec. 22. 13:50
18/20 anonim válasza:
Tisztelt J ügynök!
Légköri tevékenységet nem észleltem az utóbbi 2 hónapban, de kezdek gyanakodni, hogy valami új vírus kezd terjedni… egyre több a furcsán viselkedő személy erős gyanúm, hogy terjed az agyhalott vírus, ami igen veszélyes lehet, ha elkezd mutálódni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!