:DD én tudok, de elégszar, de ha agyzsibbasztást akarsz ez jó lesz:
mit csinálsz ha a sivatagban találkozol egy oroszlánnal és a zsebedbe van varrva egy alma?
Vársz, mert a türelem rózsát teremt, a rózsának vannak tüskéi amivel kiszakithatod az almát a zsebedből, ezután dobd el az almát, közismert tény hogy az alma nem esik messze a fájától szóval találni fogsz egy fát amire felmászhatsz így lóvá téve az oroszlánt és el lovagolhatsz rajta...
Az okos kutya bandukolt a sivatagban, amikor egyszer csak észrevette, hogy egy leopárd rohan felé, amely minden kétséget kizáróan fel akarja őt falni. Gyorsan elkezdett gondolkodni, mit tehetne. Észrevette, hogy éppen mellette van néhány csont a földön. Gyorsan odaszaladt és elkezdte az egyik csontot mohón rágcsálni. Mikor a leopárd már közel volt, felkiáltott:
-Hú, de finom volt ez a leopárd! Bárcsak lenne még egy itt valahol a közelben!
A leopárd ezt hallva hirtelen megállt, majd rémülten felmászott a legközelebbi fára. Ott ezt gondolta magában:
-Hú, ez meleg helyzet volt! Ez a kutya majdnem elkapott.
Ám az egyik közeli fán volt egy majom, aki látta a történteket. Gondolta, hogy szerez egy jó pontot a leopárdnál ha elmondja neki az igazságot, hátha azután már nem fogja őt bántani. A leopárd hallva az igazságot, dühösen lemászott a fáról, és azt mondta:
-Gyere majom, ülj fel a hátamra, és majd meglátod, hogy jár az a kutya, aki engem lóvá tett!
A kutya észrevette, hogy mi történt és látta a majommal a hátán közeledő leopárdot. Gyorsan elkezdett gondolkodni, hogy mit is lehetne tenni. Végül leült a csontok mellé, háttal a közelgő leopárdnak, mintha nem vette volna észre, hogy jön. Amikor már úgy érezte, hogy közel járnak, hirtelen megszólalt:
-Hol a fenében lehet már az a majom? A majmokban nem lehet megbízni.Már legalább fél órája elküldtem, hogy kerítsen nekem még egy leopárdot...
- Szóval megint szabadnapot kér? - mordul a főnök a beosztottjára. - Kíváncsi vagyok, milyen ürüggyel. A nagyapja temetésére már négy alkalommal elkéredzkedett.
- Most esküvőre készülök. Ugyanis a nagyanyám megint férjhez megy...
Kóbor királyfi kopogtat:
- Öreganyám, egy hete nem ettem. Adna egy kis ennivalót?
- Persze, fiam. Tegnapi leves jó lesz?
- Hogyne, öreganyám, köszönöm.
- Jól van, akkor gyere vissza holnap!
Miért van nagy orra egyes embereknek?
- Mert a levegő ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!