Mondanátok jó vicceket?
Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél.
- Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam mögött...
- És mit csináltál?
- Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.
Egy középiskolában nagyon elterjedt az a szokás, hogy a lányok a mosdóban kirúzsozzák a szájukat, majd megcsókolva a tükröt, ott hagyják az ajaklenyomatukat.
A takarítónő szól az igazgatónak, így az összes lányt, akinek rúzsos a szája, tanítás után behívják a mosdóba.
A takarítónő elmeséli nekik, hogy milyen nehéz is a rúzst lemosni a tükörről, majd tart egy bemutatót. Fogja a felmosórongyot, belemártja a legközelebbi WC kagylóba, és elkezdi letörölni a rúzsfoltokat.
Na, ez volt az utolsó nap, amikor a lányok rúzsnyomokat hagytak a tükrön...
Jancsi meghökkenve látja a tengeri úton, hogy kabintársa, Fecó női hálóinget vesz fel az éjszakára.
- Hát téged mi lelt? Transzvesztita lettél?
- Dehogyis! Csak tudod, ha süllyed a hajó, előbb mindig a nőket és a gyerekeket mentik ki...
- Melyik a legsavanyúbb madár?
- ???
- A citrom héja.
hogy választod ki a hülye rendőrt?
-találomra
ez jobb:
a rendőr megállít egy autóst azt mondja neki most lámpaellenőrzés lesz!
beáll a rendőr a kocsi elé azt mondja: kapcsolja be a tompitottat, ez jó mondja,most jöhet a fényszóró!
felkapcsolja a sofőr erre a rendőr: ez is jó
most jön az index! bekapcsolja a sofőr: odahajol a rendőr nézegeti... és azt mondja: most jó-most nem-most jó-most nem! xD
Akkorát kapsz, hogy a fogaid körmérkőzést
játszanak a bentmaradásért.,
Testvérem mondta, aki magas, kopasz ember:
Kibújik belőlem az állat!...A nyúl.
Párom szokta mondani:
"És mit csinál? Lerajzol és szét tép?!"
olyan a konyhám, mint a mátrix. Minden zöld és nincs kanál.
Rendezzünk egy fedettpályás véraláfutóversenyt!
-Mit sportolsz?
-véraláfutok.
-Milyen jó a hajad!
-Köszi,magam növesztem.
-Akkor lehet köztünk valami?
-Persze,talán egy fal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!