Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudnátok ilyen kategóriájú...

Tudnátok ilyen kategóriájú vicceket küldeni (lent)?

Figyelt kérdés

- Mi az? Használat előtt lóg, használat közben feláll, és használat után csöpög?

- Esernyő.

Mi ennek a kategóriának a neve? Hol találok ilyeneket? :)

2013. szept. 5. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

- Mi az, ami hosszú, kemény, és csak a férfiaknak van?

- Katonaévek.

Hogy mi a kategória neve, sajnos nem tudom, mint ahogy azt se, hogy hol találsz ilyeneket. Amit fentebb írtam, azt egyik haverom mesélte évekkel ezelőtt, csak így most hirtelen eszembe jutott. :D

2013. szept. 5. 22:38
 2/3 anonim válasza:

Basszus basszus basszus!

Nemrég akadt a kezembe ilyen füzetecske - még egy barátnőmmel írogattam őket össze! :) Sajnos kategória nem ugrik be, simán ez volt a füzeten:

Mi az...?

és alatta ezek :)

Néhány:

Mi az? Beveszed a szádba, hosszú és kemény. Ki-be veszed, végül fehér lé folyik a szádból... és kiveszed a fogkefét.

Szeretem a nyelved, ahogy rám simul, szeretem, ahogy körülölelsz, szeretem, ahogy befűzlek... te vagy a kedvenc cipőm!

2013. okt. 19. 01:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Most eszembe jutott még egy:

- Mi az, ami használat előtt lóg, használat közben áll, használat után csöpög?

- ???

- Esernyő.

2013. okt. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!