Tanácstalan vagyok, mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
A macskám átváltozott mutáns húsevő egérré és meg akar enni!!! tud valaki egér nyelven, mert meg szeretném vele beszélni a dolgokat!!!!
most egyenlőre bezártam egy szekrénybe (becsalogattam) de mindjárt szétrágja a páncél csöveket!!!
#macska-egér
2013. dec. 15. 20:44
1/5 anonim válasza:
Akkor miért is nem te maradtál a szekrényen, bízva benne, hogy átmegy majd a szomszédba vacsizni?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezen még nem is gondolkoztam!!
De jó ötletnek tűnik :)
csak az a baj hogy nem tudom hogy csaljam ki a szekrényből, úgy hogy ne legyen bajom :/
2013. dec. 15. 20:59
3/5 anonim válasza:
Egyszerűen menekülj át 2 szomszéddal arrébb, és ha kijön, akkor az első szomszédot fogja megenni.
4/5 anonim válasza:
Építs egy páncélöklöt a megmaradt páncélcsövekből aztán füstöld ki azt a szemétládát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!