Már majdnem két hete kaptam h1n1 oltást, de még mindig nem haltam meg tőle és tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az orvos becsapott és mást adott be, a nanorobotokat pedig megtartotta magának?
Lehetséges, azt tanácsolom, h légy öngyilkos, az a legbiztosabb, és válassz vmi radikális módszert! Sok sikert!
XD
Szerinted ez vicces!?
Majd ha lesz egy 5 hetes kisbabád, talán nem fogsz ilyen hülyeségeket írkálni...
egy az egybe fake az egész...
egyébként kisbabásoknak üzenem mindenféle bántás nélkül: ha lenne agyad tesem írkálnál ilyeneket. tessék utánnanézni h mivan ezzel a kamuoltással kapcsolatban. :)))
Várd ki a végét! Lehetsz még a télen influenzás,ha nem ettől a vírustól,akkor egy másiktól.A gyógyszereknek a káros hatásai pedig csak hónapok után derül ki.A Contergane káros hatására is csak akkor derült fény,amikor sorozatban születtek a kéz-láb nélküli babák.
És még nem születtek meg azok a csecsemők,akinek az anyukája beoltatta magát.Ha van káros hatása,lehet,hogy csak 1-2 év múlva derül ki.
Szia! Én úgy éreztem, hogy már nincs értelme tovább az életemnek, de nem volt bátorságom öngyilkosnak lenni, itt a fórumon meg mondták sokan, hogy az oltástól zombivá válunk, hát én beoltottam magam, hogy haljak meg! Ennek már több, mint egy hete, és még mindig nem vagyok zombi! :(:(:(:( Pedig már nagyon várom, kíváncsi vagyok rá. Vagy lehet, hogy az vagyok már, csak nem vettem észre? *-)
Magamban már kezdek attól tartani, hogy átvertek, és nincs az oltásban se zombicsináló szer, se nanorobot! Pukkadjon meg, aki ezt mondta, most elvesztettem az esélyt, hogy meghaljak a H1N1ben!
"egy az egybe fake az egész... "
lol, fake a kérdés, szal igazából már meghalt a kérdező? XD Nahát, kérdező, nem kéne itt halottan hazudgálnod, viselkedj jó halott módjára, feküdj csendességben, békességben!
Még nem is haltam meeeeeöööööaaaarghhhhh....
....
........
....BBBBBRAAAAAAAIIIIINNNNNZZZZZZ!!!!!!!
ma 09:23, és kérdező:
Valamit rosszul olvastatok, vagy rosszul értelmeztetek a keringő pletykákból!
Nem arról írtak, hogy rögtön zombik lesztek, hanem arról, hogy az oltás következtében évek múlva random betegségekben fognak elpusztulni a beoltottak! Távirányítással! Mindezt szívinfarktusnak, stroke-nak álcázva követik el a nanorobotok, és természetesen a zsidók állnak itt is a háttérben!
Javaslom menj el a Dohány utcai zsinagógába, és rángasd meg a főrabbi pajeszát, miközben kiabálsz: Be vagyok oltva H1N1 ellen!
Aztán majd megnézheted magad!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!