Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Már majdnem két hete kaptam...

Már majdnem két hete kaptam h1n1 oltást, de még mindig nem haltam meg tőle és tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az orvos becsapott és mást adott be, a nanorobotokat pedig megtartotta magának?

Figyelt kérdés
Gondolom az ecseri piacon jó sokat érnek, azért...
2009. nov. 12. 01:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Lehetséges, azt tanácsolom, h légy öngyilkos, az a legbiztosabb, és válassz vmi radikális módszert! Sok sikert!

XD

2009. nov. 12. 02:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbálkozz ciánnal.
2009. nov. 12. 04:47
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

Szerinted ez vicces!?

Majd ha lesz egy 5 hetes kisbabád, talán nem fogsz ilyen hülyeségeket írkálni...

2009. nov. 12. 04:53
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

egy az egybe fake az egész...

egyébként kisbabásoknak üzenem mindenféle bántás nélkül: ha lenne agyad tesem írkálnál ilyeneket. tessék utánnanézni h mivan ezzel a kamuoltással kapcsolatban. :)))

2009. nov. 12. 07:01
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Várd ki a végét! Lehetsz még a télen influenzás,ha nem ettől a vírustól,akkor egy másiktól.A gyógyszereknek a káros hatásai pedig csak hónapok után derül ki.A Contergane káros hatására is csak akkor derült fény,amikor sorozatban születtek a kéz-láb nélküli babák.

És még nem születtek meg azok a csecsemők,akinek az anyukája beoltatta magát.Ha van káros hatása,lehet,hogy csak 1-2 év múlva derül ki.

2009. nov. 12. 07:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Tök jó látni, hogy ezek a minden tudományos gondolkodást nélkülöző véres szájú oltásellenesek még a HUMOR kategóriában is osztják az észt... Komolyan mondom öröm nézni a vergődéseteket... :)
2009. nov. 12. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Szia! Én úgy éreztem, hogy már nincs értelme tovább az életemnek, de nem volt bátorságom öngyilkosnak lenni, itt a fórumon meg mondták sokan, hogy az oltástól zombivá válunk, hát én beoltottam magam, hogy haljak meg! Ennek már több, mint egy hete, és még mindig nem vagyok zombi! :(:(:(:( Pedig már nagyon várom, kíváncsi vagyok rá. Vagy lehet, hogy az vagyok már, csak nem vettem észre? *-)

Magamban már kezdek attól tartani, hogy átvertek, és nincs az oltásban se zombicsináló szer, se nanorobot! Pukkadjon meg, aki ezt mondta, most elvesztettem az esélyt, hogy meghaljak a H1N1ben!

2009. nov. 12. 09:23
 8/12 anonim ***** válasza:

"egy az egybe fake az egész... "

lol, fake a kérdés, szal igazából már meghalt a kérdező? XD Nahát, kérdező, nem kéne itt halottan hazudgálnod, viselkedj jó halott módjára, feküdj csendességben, békességben!

2009. nov. 12. 09:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Még nem is haltam meeeeeöööööaaaarghhhhh....

....

........

....BBBBBRAAAAAAAIIIIINNNNNZZZZZZ!!!!!!!

2009. nov. 12. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 09:23, és kérdező:

Valamit rosszul olvastatok, vagy rosszul értelmeztetek a keringő pletykákból!

Nem arról írtak, hogy rögtön zombik lesztek, hanem arról, hogy az oltás következtében évek múlva random betegségekben fognak elpusztulni a beoltottak! Távirányítással! Mindezt szívinfarktusnak, stroke-nak álcázva követik el a nanorobotok, és természetesen a zsidók állnak itt is a háttérben!

Javaslom menj el a Dohány utcai zsinagógába, és rángasd meg a főrabbi pajeszát, miközben kiabálsz: Be vagyok oltva H1N1 ellen!

Aztán majd megnézheted magad!

:D

2009. nov. 12. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!