Üdv, J Ügynök vagyok hogyan érhetném el a tudatlanság szintjét?
Figyelt kérdés
Már napok óta próbálkozok ezzel a csodálatos képességgel elérni azt, hogy semmire se
gondoljak. De sikertelenül mivel csak az iQ-m csökken szeretnék tudatlan lenni segítsetek! :)
2013. dec. 13. 19:42
21/28 A kérdező kommentje:
Pali köszönöm szépen a kommentet.. :D
2013. dec. 13. 21:36
22/28 anonim válasza:
hát ha megfogsz egy jó vastag könyvet és kitartóan ütöd vele a fejedet akkor előbb utóbb eléred a kívánt szinted
23/28 anonim válasza:
neked már új szintet hoztak létre a tudatosságban.
24/28 A kérdező kommentje:
Figyelem! a kérdés csupán iQ teszt volt. elbuktátok. hogyan lehetnék én Jigsaw2.0 J Ügynök Tudatlan? teljesen abszurdum kérem szépen én egy kutató vagyok kutatóm az elbutulást én kiismerhetetlen vagyok engem nem lehet kategorizálni. nem vagyok troll,szkeptikus,hívő, hanem egyszere vagyok mindegyik.
2013. dec. 14. 09:07
26/28 anonim válasza:
#24 Jól van, Kérdező, te sem vagy tökéletes- a négyre nem reagáltál.
27/28 anonim válasza:
J ügynök azonosítást kérek, a rendszer szerint engedély nélkül aktiváltad magad, ki adott rá felhatalmozást?
28/28 A kérdező kommentje:
# 27 Az igazi bűvész sosem árulja el a titkait legyen annyi elég, hogy a Modik visszahívtak. Üdv, J Ügynök ;)
2013. dec. 21. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!