Üdv, J Ügynök vagyok hogyan érhetném el a tudatlanság szintjét?
Figyelt kérdés
Már napok óta próbálkozok ezzel a csodálatos képességgel elérni azt, hogy semmire se
gondoljak. De sikertelenül mivel csak az iQ-m csökken szeretnék tudatlan lenni segítsetek! :)
2013. dec. 13. 19:42
11/28 anonim válasza:
6-os.
Nem hiszel benne? Pedig van ilyen.
12/28 A kérdező kommentje:
Kezdem azt hinni, hogy nem tiszteltek engem Sebaj legalább a # 6-os tisztel engem a legjobb barátom. :-D
2013. dec. 13. 20:55
13/28 A kérdező kommentje:
Világvége hogyan
szerezhetek pálmalevelet? :).
2013. dec. 13. 20:58
14/28 anonim válasza:
Én is azt a tudást kutatom, hogy tudnék nem tudni.
15/28 A kérdező kommentje:
Bameg idegesít, hogy ennyire okos vagyok szeretnék már én is elbambulni azt akarom, hogy tudják hinni Istenben a szellemekben és a többi marhaságba Ez olyan nagy kérés?
2013. dec. 13. 21:05
16/28 A kérdező kommentje:
Hoppá! ez haladás "tudjak" :D
2013. dec. 13. 21:07
17/28 anonim válasza:
Én Jamaikából rendeltem. Garantált minőség :-D És kapsz 5 gramm ajándékot! :-)
18/28 A kérdező kommentje:
Nincsen pénzem pálmalevelekre amúgy mennyibe kerül?
2013. dec. 13. 21:11
19/28 anonim válasza:
Ingyen van. Csak a kiolvasás húzós, de van, aki ingyen megcsinálja. Ezért adják azt az 5 grammot :-D
20/28 A kérdező kommentje:
Most már értem, de attól, hogy leszek tudatlan? az valami tudatmódosító?
2013. dec. 13. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!