A lányok szexinek tartják a Dragon Ball-t? Lefeküdnének velem, ha Son Goku-s pólóban járkálnék?
Figyelt kérdés
Vagy próbálkozzak inkább a Pokemon franchize-al?2013. dec. 8. 10:00
11/22 anonim válasza:
Az lehet, hogy Itachi meg Akatsuki meg mindenki nagyon keménynek hiszi magát és nyilván azok is valamilyen szinten.
De vajon ők tudják mély hangon hörögni, hogy "A NEVEM BATMAN!!!" ?!?!
Mert Batman TUDJA mély hangon hörögni, hogy "A NEVEM BATMAN!!!"....
Na, ez a lényeges különbség különbség! :P
12/22 anonim válasza:
Ha majd egyszer, sok év múlva valaki lefekszik veled, az nem a pólód miatt lesz, hanem mert elég érettnek tart.
13/22 A kérdező kommentje:
De már 54 éves vagyok! Meddig várjak még?
2013. dec. 9. 20:04
14/22 anonim válasza:
Türelem, eljön majd a te időd.... elvégre Aragorn is már jóval 80 felett járt, mikor megházasodott ;)
Sőt Éowyn is odáig volt, mikor meglátta, pedig ő akkor huszonéves volt!! Tehát nem csak a közel 3000 éves féltünde lányoknak jött be!!! (Pikachus pizsama nélkül, hozzáteszem...:)
15/22 anonim válasza:
Majd írjátok hogy milyen póló a menő aminek láttára fekszenek a csajok.Szerintem a húszezresekből varrtnak is sikere lenne.
16/22 anonim válasza:
Son Goku nem szexi ha már a dragon ballnál tartunk. Vegeta vagy Trunks már az. úgyhogy inkább közülük válassz :D
17/22 anonim válasza:
(3-as válaszoló):nekem mindegy hogy mit nézel, de sztem ha én azt mondanám vkinek hogy, csá ,szoktam nézni dragon ballt.,akkor én sztem ezt kínosnak érzem
18/22 kun.kdn válasza:
Son Goku egy genki dama-val(univerzum energiàinak összegyűjtése) akárkit meg tud ölni!
19/22 anonim válasza:
16-os válaszolónál a pont.Amúgy nem tudom,szerintem ez nem a pólótól függ...De a Dragon Ball akkor is örök anime marad.Sokkal jobb,mint a Naruto vagy a többi...
20/22 anonim válasza:
#4 ne írjál már inkább semmit ha ennyire hülye vagy xd Goku gyerekként solozza az egész Narutoversét lmao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!