Ki az erősebb Neo vagy Son Goku?
Figyelt kérdés
És úgy , hogy tegyük fel , hogy a DB univerzum is a mátrix része.2013. febr. 13. 17:44
1/8 anonim válasza:
Songoku sokkal erősebb,de egy harcban nem csak ez számít,úgyhogy nem biztos hogy Songoku győzne,nem tudom hogy Neo-nak milyen képességei vannak
2/8 A kérdező kommentje:
A szembejövő golyókat tudja megállítani :D
Elég gyors is , viszont repülni nem tud annyira , pl: turbo-ra kapcsolni nem tud :D
Gyorsnak is elég gyorsnak tűnik , de teleportálni még nem láttam , másrészt elvileg saját kedve szerint alakíthatja a mátrixot :S :D
2013. febr. 14. 19:26
3/8 anonim válasza:
Értem :D
Hát nem tudom hogy egy Kamehame-t megtudna e állítani,ráadásul Songoku képes eltűnni a szemünk elől annyira gyors.Én Songokura tippelnék :D
4/8 A kérdező kommentje:
igaz , igaz...
2013. febr. 15. 15:11
5/8 anonim válasza:
Goku a Sima Dragon ball végén is darabokra verné Neot!
Ott valahogy 400 egységnél tetőzik az ereje!!
A Z Végére meg már 1 Billiárd SuperSaiyan3-ba...
Nem lenne ellenfél Gokunak
7/8 anonim válasza:
Még a kis Songoku (Gyerek) is legyőzné Neot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!