Berényi Klaudia napszámra jelentkezett nálam. Felvegyem?
Azt állítja, a cég már nem jövedelmező, így napszámba jár dolgozni. A krumpliföld kapálása és a kukoricatörés a specialítása. Azt mondtam neki, 450 ft-os órabérért felveszem.
Szerintetek mi legyen?
Először is nem tudom honnan veszi a bátorságot, hogy engem a Nagysasszonyt, ilyen vádakkal illetsz. Még hogy az én magasztos személyem napszámot vállaljon... hol él maga? A Holdon? Komolyan mondom eldobom a pacemakerem. Akkor sem vállalnék magánál munkát, ha arany potyogna a valagából. Legyen szíves a továbbiakban tartózkodni a továbbiakban az ilyen proli viselkedéstől, ha az velem kapcsolatos.
Egyébként ha poénos akart lenni, el kell keserítsem, mert ez olyan gyenge volt, mint Bözsimama pókertudása és olyan erőltetett, mint Timikén a cukiság... Na húzzon vissza a szobájába és írja meg a házifeladatot és ne rabolja tovább a nagysasszony idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!