Valaki jelentkezett már vagy vett már részt TÁMOPOS nyelvi képzésen? Igaz, ha minden órára járunk, akkor sierül a végén a modulzáró vizsga? Mert ha nem sikerülne a képzés díját vissza kell fizetni.
ez komoly? vissza kell fizetni ha nem sikerül?
amúgy a kérdésedre nem tudom a választ sajnos, én is gondolkodok h jelentkezzek angolra
Én megcsináltam egy 50 órás teljesen kezdő németet, nagyon jó volt! Van a végén vizsga, 61%-ot kell teljesíteni, különben ki kell fizetni a tanfolyamot, de kétlem, hogy volt már ilyen. :) Ha van olyan képzés, amire szívesen jelentkeznél, ne hagyd ki, mert nagyon jó lehetőség. Én már beíratkoztam egy másik tanfolyamra is a fennmaradó támogatásommal. :)
Kérdésedre válaszolva, szerintem még nem volt olyan, akinek NE sikerült volna a vizsga a végén, ez egyáltalán ne tartson vissza!
Szia!
Én nemrég fejeztem be egy 80 órás németet. Nagyon jó volt. Azt mondták még SOHA nem fordult elő olyan, hogy valakinek vissza kell volna fizetni. Vizsga is csak formaság szinte, annyi %-ot ír rá a tanár amennyit nem szégyell.
Nálunk a leggyengébb tanuló ért el 70%-ot, de ő gyakorlatilag egy értelmes mondatot nem tudott összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!