Dalek Traak kérdése:
Én vagyok Dalek Traak. Mit kérdeznél tőlem? (Vol.2. )
Figyelt kérdés
Visszatértem és most újra alkalmat adok arra, hogy kérdezzetek tőlem. Lehetőleg olyat amire tudok is válaszolni.2013. nov. 26. 19:43
21/26 anonim válasza:
hogyan lehet a dalekokat megsemmisíteni?
22/26 Gőte válasza:
hümmm... =,=
Mi történne egy Dalek, esetleg egy Idő Lord testtel, ha elkapná őket a Végtelen Valószínűtlenségi Hajtómű "hátszele"?
23/26 anonim válasza:
Nemár dalek hol vagy? Doctor Who elintézet volna? :D
24/26 anonim válasza:
tudom hogy itt vagy, válaszoltál az egyik kérdésemre
25/26 anonim válasza:
Miért is hagytátok békén a csajt, aki végül a marsra ment? Honnan tudtátok, hogy fix pont lesz az időben?
26/26 anonim válasza:
A dalkok pontosan mikortól képesek az űrutazásra? Csak mert kezdetben még a városotokat sem hagyhattátok el, legközelebb meg már leigáztátok a Földet. Az őseiteket a saját nyelveteken hívták kaledeknek és a thalokén daloknak? Mi lett a thalokkal, miután - nyilván csak ideiglenesen - elfoglalták tőletek Skarot? Pontosan hányszor haltatok ki, és hány különböző fajotok volt az idők folyamán? Azok a dalekok, akik beépültek Churchill bunkerébe, melyik "generációból" származnak? Ó, és neked, mint az Időháború veteránjának, mi a véleményed az Új Paradigmáról és az általuk bevezetett parlamentáris rendszerről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!