Ugye, te is imádsz? :$
:D
Holnap nekem nem jó... :(
Csak miattam nézzük meg? :$
Nálunk lesz majd házibuli...De ezt még megbeszéljük! :))
:)) csak miattad persze :)
Miért mit csinálsz holnap este?:) Ugye nem valami másik sráccal van randid?:D :(
ok a szilvesztert meg majd megbeszéljük még :)
Szeretlek! :$
A csajokkal voltam,ilyen 'csajos nap'-ot tartottunk... :D
Hogy kérdezhetsz ilyet? :O Másik srác... :O
Tudod,h nagyon szeretlek! :P
Ma megyünk valahova? ^.^
(L)
Hmmm , csajos nap ?:D nem tudom nekem valahogy az ilyenekröl mindig az jut eszembe mint ami a filmekben van hogy 4-5 csaj összegyülik egy szobába és akkor ott ...:D Na mind1 :) , amúgy jó volt?:P
Ma nyílt meg egy új kínai étterem szerűség, nincs messze tőletek , elmegyünk oda estére?Aztán majd kitaláljuk még utánna hogy mi legyen.
Én is szeretlek ! :)
Miért lett volna rossz? :D xD
Am jó volt,elvoltunk...
Okés,menjünk oda! :)
Itt alszol ma nálunk? :P
Szerinted lehet erre nemet mondani? :D hát persze hogy ott alszom nálatok :P , de szerinted aludni is fogunk ? :)
Mikorra kell menned suliba ? mert ha gondolod megyek kocsival most este aztán reggel elviszlek :D
1 óra múlva ott vagyok !
szia!:)
Nem hiszem.... :$
2 órám lesz holnap,az is csak 11 óra után! :)
Már nagyon várlak! :P
Csóók <3
Jajj de nem akartam ma felkelni mellöled :D , azt hiszem gyakrabban is ott aludhatnék , mit szólsz hozzá?:)
Vagy meg is van :D mi lenne ha legközelebb te jönnél át hozzánk? Hmm és ha az a legközelebb mondjuk ma lenne ?:D
Senki sincs itthon egész héten szóval miénk a ház :D
Az nagyon jó lenne! :P
Okés,majd olyan 8 óra fele jöhetsz értem! :))
De jó lesz megint együtt... :$ (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!