Ugye, te is imádsz? :$
Hát elöször is , még öcsémet haza kell hoznom, aztán kondiba is szeretnék menni késöbb, és egyik haveromhoz is elkéne ugrani mert már egy hónapja zaklat hogy adjam vissza az egyik DVD-jét. Nem hangzik túl izgalmasnak ugye?:( , hidd el én is jobban szeretnék rögtön indulni hozzád :(.
Amúgy hova költöztetek? És miért ilyen gyorsan?
^.^
Remélem,h igazat írtál és nem vmi másik csajhoz mész! :(
Nélküled én meghalok... :(
Melegebb éghajlatra költöztünk. xD
Tudod hogy sosem bántanálak meg :)
:D Most komolyan Egyiptomba költöztetek? Akkor hogy fogunk igy találkozni? Lehet hogy ennyi volt ?
Lehet hogy ennyi volt?! :O
Neked 2 év ENNYIt jelent? :(
Hogy őszinte legyek,nem költöztünk el,csak nyaralni jöttünk ide... :$ xD
Már 2 év ?:) , 2 év egy gyönyörü lánnyal :) , hidd el én sem szeretném ha véget érne ez , mert szerintem jól megvoltunk :D , voltak vitáink, de hát melyik pár nem vitázik néha napján? Már azt hittem hogy a nagy távolság miatt véget ér a szerelmünk :), de ha csak nyaralni mentetek akkor megnyugodtam :D
De várjál :D ha most ott vagytok akkor hogy fogunk találkozni este 8kor? Még egy éjszakát nem birok ki nélküled :(
Megnyugodtál? :)
Miért,eddig izgatott voltál? :$ <3
Ma jövünk haza,6 óra körül... :D :P
Igen , izgultam hogy sosem látlak többé :( , nem látom többé a szép hosszu barna hajadat, azt a tökéletes mosolyodat :) és a hibátlan hátsódat :D .
Remélem képeket azért készitettél!:)
Óóóh... :$
Annyira Imádlak! °(♥)°
Persze,csináltam képeket! :))
Igen,Igen,Igen... :$
Már alig várom az estét! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!