Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ugye, te is imádsz? :$

Ugye, te is imádsz? :$

2009. nov. 19. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:

Hát elöször is , még öcsémet haza kell hoznom, aztán kondiba is szeretnék menni késöbb, és egyik haveromhoz is elkéne ugrani mert már egy hónapja zaklat hogy adjam vissza az egyik DVD-jét. Nem hangzik túl izgalmasnak ugye?:( , hidd el én is jobban szeretnék rögtön indulni hozzád :(.

Amúgy hova költöztetek? És miért ilyen gyorsan?

2009. nov. 19. 14:14
 22/70 A kérdező kommentje:

^.^

Remélem,h igazat írtál és nem vmi másik csajhoz mész! :(

Nélküled én meghalok... :(

Melegebb éghajlatra költöztünk. xD

2009. nov. 19. 14:18
 23/70 anonim ***** válasza:

Tudod hogy sosem bántanálak meg :)

:D Most komolyan Egyiptomba költöztetek? Akkor hogy fogunk igy találkozni? Lehet hogy ennyi volt ?

2009. nov. 19. 14:24
 24/70 A kérdező kommentje:

Lehet hogy ennyi volt?! :O

Neked 2 év ENNYIt jelent? :(

Hogy őszinte legyek,nem költöztünk el,csak nyaralni jöttünk ide... :$ xD

2009. nov. 19. 14:27
 25/70 anonim ***** válasza:

Már 2 év ?:) , 2 év egy gyönyörü lánnyal :) , hidd el én sem szeretném ha véget érne ez , mert szerintem jól megvoltunk :D , voltak vitáink, de hát melyik pár nem vitázik néha napján? Már azt hittem hogy a nagy távolság miatt véget ér a szerelmünk :), de ha csak nyaralni mentetek akkor megnyugodtam :D

De várjál :D ha most ott vagytok akkor hogy fogunk találkozni este 8kor? Még egy éjszakát nem birok ki nélküled :(

2009. nov. 19. 14:33
 26/70 A kérdező kommentje:

Megnyugodtál? :)

Miért,eddig izgatott voltál? :$ <3

Ma jövünk haza,6 óra körül... :D :P

2009. nov. 19. 14:36
 27/70 anonim ***** válasza:

Igen , izgultam hogy sosem látlak többé :( , nem látom többé a szép hosszu barna hajadat, azt a tökéletes mosolyodat :) és a hibátlan hátsódat :D .

Remélem képeket azért készitettél!:)

2009. nov. 19. 14:43
 28/70 A kérdező kommentje:

Óóóh... :$

Annyira Imádlak! °(♥)°

Persze,csináltam képeket! :))

2009. nov. 19. 14:47
 29/70 anonim ***** válasza:
Fürdöruhás képeket is csináltál? :D Az a fekete bikini volt rajtad amit tölem kaptál?:D Mert ha igen akkor már sajnálom hogy nem mentem el veletek nyaralni :) szivesen leszaggattam volna rólad :D , semmibaj , majd estére :)
2009. nov. 19. 14:52
 30/70 A kérdező kommentje:

Igen,Igen,Igen... :$

Már alig várom az estét! :P

2009. nov. 19. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!