Az apukám úgy mondja, a broKKolit, hogy brokoli, és ez nagyon kiborít minket. Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 18:58
11/25 anonim válasza:
Bánatodban és szégyenedben mondjátok fel az internet-előfizetést, hogy megkíméljétek a jövőben a GYK-t az ilyen zöldségektől.
12/25 anonim válasza:
Mondjátok neki, hogy ti úgy mondjátok ,hogy omlósz!
13/25 anonim válasza:
az én apukám úgy mondja a zacskót hogy acskó! xD
14/25 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémátok :D A kérdésre: mondjátok el neki, vagy ha mondja, mindig javítsátok ki, vagy lehet húzni az agyát, és családi viccet csinálni belőle :D
15/25 anonim válasza:
Mit csinálj? Örülj, hogy ez a legnagyobb problémád.
De, hogy valami értelmeset is írjak: mindig javítsátok ki, először kedvesen aztán dühösen, de ha így sem, megy, addigra úgyis megszokod. Az én apukámnak is vannak hasonló baromságai.
16/25 anonim válasza:
De most mit kell ennyire megpukkadni? Nem értelek titeket...szegény gyerek lehet, h viccnek szánta, vagy nem gondolkodott előre mielőtt kiírta, de azért kicsit szelídebben is ki lehetne osztani!
17/25 anonim válasza:
Ironia... Mond ez vmit utolso? Szegeny gyerek... Majd maskor nem ide jon szorakozni, hanem babazik vagy megcsinalja a lecket...
18/25 anonim válasza:
Egyszerűen ki kell hagyni az étrendből és akkor nem is kell beszélni róla....
19/25 Csincsy válasza:
Ha hasonló típusú ember, mint az Én Apukám, akkor mindegy mit csinálsz, ha a fene fenét eszik, akkor is úgy fogja mondani... :) :) Nálunk a rizs rizsa, legalábbis Apukám szóhasználatában. Tudja, hogy helytelenül használja ezt a szót, és hogy rizst eszik, és amit beszél, az a rizsa, de már csak azért is így mondja... És mint ahogy írták előttem, valóban családi vicc lehet belőle, Nálunk már az a rizs meg a rizsa! :)
20/25 anonim válasza:
a 7 éves fiam szerint a karfiol az fehér brokkoli :))) én nyertem, mehetsz aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!