Úristen elütötem egy kolbászt segítene valaki?
Figyelt kérdés
Csak meg ittam 5L Wiskyt és csak 20 percre alutam el a volán mögött és véletlenül elütötem egy kolbászt !!!
Ez már régen történ és azóta nem beszélek róla mióta ...{vissza emlékezés}...és és ketté tört mint egy egy virsli :( :(
2013. nov. 3. 10:17
21/32 anonim válasza:
Tudom,az az éberség kontroll.BMW-ben az a tuc-tuc.
Mondom sima ügy mindkettő.
22/32 A kérdező kommentje:
A nagy kemények BMW-ben tuc-tuc és a ráadás gyorsaság,driftelés,keménykedés :D
2013. nov. 3. 12:52
23/32 anonim válasza:
Dízel mozdonyra buknak a macák?Olyan férfias,egyszer lemennék eggyel Siófokra,végig gurulnék vele a parton.
Vissza térve,a holt vágányon le lehet lépni a vonattal,oszt ki az utcára a virslik közé.
25/32 A kérdező kommentje:
A vonatal még tepertőt is csinálhatsz az emberekből de ha a járdán mész akkor minden oké csak kormányt szerezbele
2013. nov. 3. 12:55
26/32 A kérdező kommentje:
Jég Dupla Wiskyvel
2013. nov. 3. 12:55
27/32 anonim válasza:
Valahogy nem lehet átalakítani?Azt még piásan is kimerném vinni az útra a járdáról.Nem félnék a sok őrült sofőrtől.
28/32 A kérdező kommentje:
Nem maradna az autókból semmi !!
2013. nov. 3. 12:59
30/32 anonim válasza:
Legalább elhúznak előlem.Én is megálltam a vonatnak ,jobbkéz ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!