Úristen elütötem egy kolbászt segítene valaki?
Figyelt kérdés
Csak meg ittam 5L Wiskyt és csak 20 percre alutam el a volán mögött és véletlenül elütötem egy kolbászt !!!
Ez már régen történ és azóta nem beszélek róla mióta ...{vissza emlékezés}...és és ketté tört mint egy egy virsli :( :(
2013. nov. 3. 10:17
11/32 anonim válasza:
Múltkor is kiakadtam,hiába jöttem jobbkézről,az az őrűlt vasutas majdnem elgázolt.Na,ennyit a kreszről.És még ezek vezetnek vonatot?
Mondjuk azt én is kipróbálnám,sokkal egyszerűbb ,mint a kocsi.Ki-be gomb,gyorsítás-fékezés.Sima ügy,még piásan is.
12/32 A kérdező kommentje:
XD XD XD XD szerintem ere még nem találtak ki büntetést :D
2013. nov. 3. 12:38
13/32 A kérdező kommentje:
De hogy is én nem nagyon szoktam piálni !!!! most a mari hónalját szagolom :D
2013. nov. 3. 12:39
14/32 A kérdező kommentje:
Ne azt hid hogy olyan könnyű én már vezetem és nagyon bonyorult !! nem tudtam elinditani csak a gázt adni neki meg DUDÁLNI mindenre :D
2013. nov. 3. 12:40
15/32 anonim válasza:
Gyanús volt,piától nem látsz repülőt,így már értem
16/32 anonim válasza:
Mármint vonatot?Azzal is a járdán mentél?
17/32 A kérdező kommentje:
Apám kalauz nem a félszemű hajós hamen a jegy kezelő és a mozdony vezető a haverja és meg engete nekem hogy vezesek egy kicsit ere a mozdony vezető elment egy kicsit :). a vonatban van egy érzékelő ami 10 percenként meg szólal ha azt nem nyomd meg akkor a vonat vészféke röktön be kapcsol és én akkor ezt nem tudtam és a vonat akkorát fékezet ember hogy meg fejeltem a vont első fülke ablakát :D :D
2013. nov. 3. 12:45
18/32 anonim válasza:
Ha tudtál gázt adni meg dudálni,akkor megértél egy BMW-re is:)
Ott se kell más.
19/32 A kérdező kommentje:
azt nem tudtam mert nem volt benne kormány a hülyék biztos elfelejteték bele rakni !!!
2013. nov. 3. 12:47
20/32 A kérdező kommentje:
BMW szép autó !! :)
2013. nov. 3. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!