Aki tudja a választ zöld kéz!?
Figyelt kérdés
Mi az? Hosszú, kék és csurom vér.2013. nov. 2. 00:43
11/21 anonim válasza:
Esetleg kiverték a kékszakállú herceg fogait?
12/21 anonim válasza:
Ááá, neee, Vuclitóbiás:D, pont tegnap jutott eszembe az a történet; és felidéződött bennem a Grimm-mese O_o :S Na amúgy, ha az "Aki tudja a választ, zöld kéz?" -és én nem vagyok egy zöld kéz, érdekes is lenne:O:) - kérdésre a válasz igen, akkor jöhet a zöld, mert én tudom a választ!!:D:D:D
13/21 anonim válasza:
*Ja és amúgy van a Grimm-mesének valós alapja is, az pedig még brutálabb, mint a mese O_O
14/21 anonim válasza:
Igen,valami várépítési panama volt,ami miatt politikusok is lemondtak,vagy valami ilyesmi.:)
16/21 anonim válasza:
Hát, igen, az is biztos:D:D De Panama meg egy ország, meg egy csatorna:D:D:D
17/21 anonim válasza:
Olyat,hogy ország,meg csatorna nem tudok.Egy csomó lapot kitéptem az atlaszból gyújtósnak(Vietnam nagyon jól égett).
Város és csatornát találtam,az a Velence.De akkor hol van a velencei tó?:)
Vissza offból.Több kéket nem nem tudok.
18/21 anonim válasza:
én is tudom a választ, zöld kezet mindenki ! :-P
20/21 A kérdező kommentje:
A válasz: sebesvonat.
Vuclitóbiás: nem fogsz hülyén meghalni!!! XD
2014. jan. 3. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!