Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Gyerekek segítsegetk! Fogyókúr...

Gyerekek segítsegetk! Fogyókúrázom! Reggelente egy kolbászos rántottát eszem palacsintával, ebédre pedig pörköltöt vacsorára pedig csak tiramisut ettem almakompóttal. Mégis ahelyett, hogy fogynék, felszedtem 5 kilót ez, hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék lefogyni minimum 1 kilót.

2013. nov. 1. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1 teljes kilót? Különféle csodabogyók nélkül nem fog menni!
2013. nov. 23. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy ott hibázol, hogy a rántotta mellé nem eszel kenyeret és a palacsintát nem neszkuikkal eszed, továbbá érdemes lenne a folyadékra is figyelned: min 1,5 l gyümölcslé (egészséges) hígitatlanul, hogy a vitaminokat bejuttassad a szervezetedbe. Sportolj is, azaz állj fel a fotelből és min. a konyháig menj ki, ne engedd hogy mindig bevigyék neked az ennivalót! Szerintem ezek betratásával tuti a siker! ;-)
2013. nov. 23. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:

#10: amatőr!!! Manapság ez már nem így van!

Ha kevés szénhidrátot eszik, akkor kompenzál a szervezet és nehezebb időkre elraktározza azt a keveset is. Ahogy zsírból is. Ehelyett sok cukrot és zsírt kell zabálni, akkor fogysz, mert bőség idején minek tartalékoljon a test.

2013. nov. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!