Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Figyelem! Rendkívül Agyament...

Figyelem! Rendkívül Agyament Harry Potteres kérdés! Erős idegzetűeknek! (:D) Mi történne ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy Harry átváltozik Százfűlé-főzet segítségével Ginnyvé. Ginny pedig Harryvé. És Ginny (Harry alakjában) mmegd**ja Harryt (vagyis saját magát). Mármost akkor lesz gyerek, vagy mi van? Mi van, ha 9 hónapig issza a Százfűlé-főzetet? Ha meg nem, akkor hová tűnik a megtermékenyült petesejt? Mert ha eltűnik, az ellentmond az energiamegmaradás törvényének! Vagy az nincs a Harry Potter-világban?

Következő: mi van, ha egy animágus (tegyük fel, hogy nő) átváltozik az adott állattá és egy éhes hím megd**ja?? Mi fog abból születni ha visszaváltozik, állat-agyú ember??

Bocs, tudom agyament kérdés, de én szeretem az adott történetet minden oldalról megvizsgálni. Mivel a Harry Potter-történet egy univerzum, kidolgozott történettel, ezért nem kellenének benne ilyen komoly ellentmondásoknak lenniük. Rowling szerintem nem végzett elég alapos munkát. Hasonló ellentmondásokat úgy tudom, a Gyűrűk Urában nem lehet találni, az nagyon ki van dolgozva.

Kíváncsi vagytok mit szóltok ehhez a baromsághoz!:D

2009. nov. 13. 21:41
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne h lehetseges az elso esetben Harrynek kihordani, mert szerintem a nemvaltas szazfule fozettel hasonlo eredmennyel jarna mint Hermione es a macskaszor, tehat azonnali orvosi beavatkozas soran megszunne a magzat. A masodik esetben pedig szerintem a baba egyszeruen elvetelne, ugyanugy mintha megprobalnal ember letedre kutyaval b@szni.
2013. márc. 8. 23:44
 22/22 anonim válasza:
Előző válasz: Igen lehetséges, gondolom nem olvastad a könyveket, de ott megemlítik hogy csak lényekké, állatokká, és egyéb dologgá nem lehet átalakulni, más emberekké természetesen lehet :)
2014. ápr. 23. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!