Beragadtezaszarspacegombmostmitcsináljak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 19:27
21/35 anonim válasza:
hummnekemnemhianyzikjaaajezdeszaartélleghiányzikxDfolytonleakaromütniááááhhhxDolyanszarspacenélkülirnidenemisolyannehézhablelegondolszxdbubmbumbumjeeeeeeáááááééé <--hahhgonoszvoltam.igen,azottegySPACEEEEmuhahahahahahaspaceklubosvagyokhátti?^^
22/35 anonim válasza:
öncsedlemelegvizzelhogynelegyenragacsos!
23/35 anonim válasza:
kivágomaspacet.XDígyigenmenőírni,ezentúlígyfogokírni.:D
24/35 anonim válasza:
tudtátokhogyazénbillentyüzetemenvanspacedeénlustavagyoknyomnimerthamégsokbetütirokakkornekemleszaleghosszabbakommentemezenazoldalonamitőlelégnagysztárlehetnékésmáranegyedikspacetütöttemmertezígytöknehézmégnehezebbminthahasználnékspésztbárlehethogynemkellettvolnaennyirehosszútirnimertúgysefogjasenkiseelolvasni :(
26/35 anonim válasza:
az:)jo:)megoldás:)ha:)minden:)szó:)után:)teszel:)valami:)figurát:)
a:)mosolygós:)fejecskétől:)nem:)is:)leszl:)ideges:)a:)space:)miatt:)
:))
27/35 anonim válasza:
tökspacejóspacespacenélkülélnideaztkimondtahogyshiftetnemlehethasználnitökjóténylegspészspészforever
28/35 anonim válasza:
bmeg csak nekem nem ragadt be? dejo.:D
29/35 anonim válasza:
21:14:)kipróbálom:)én:)is:)tök:)jó:)
30/35 anonim válasza:
20:14:)vagyok:)ugye:)milyen:)jó:)otletem:)van:)nekem:)
:))és:)milyen:)hangultaos:):))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!