Írnátok ide valamit?
Én még nagyobb rekordot akarok dönteni mint az az előző valaki.Légyszi írjatok minél többen!
Előre is köszi!
Minden választ pozitívra értékelek:)
még 10 év,annyit kibírok talán.Ha nem akkor kinyírom magam.engem tönkretett a világ.már semmi se érdekel igazán.rengeteget változtam az utóbbi hónapokba és ezt mind neki köszönhetem, és meghalni is miatta fogok.az emberek gonoszok és a világ rohad.tönkretették és megölték őt,a jó embereket kinyírják.aki más mint a többiek azt nem fogadják el.nekem már csak az írás maradt.a hátra lévő életembe írni fogok, más célom nincs is.a hétköznapi dolgok nem érdekelnek.nem tudom meddig birom még,olyan nehéz a teher.
gyáva vagyok,egész életembe menekültem.a többi ember kitartóbb mint én.én csak gondolkodni tudok jobban mint a többiek.nem vagy életre való,eért is lesz korai halálom.
(ez a naplómba került volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!