Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kinek lenne kedve eljönni a...

Kinek lenne kedve eljönni a ferdei pisatoronyhoz hallóvizsgálatra hogy megmondják látsz e? Jelentkezés tegnap reggeli elött amíg eszem egy táncoló frapegruitot az országúton a fejemen a kutyámmal aki kézen állva teknősöket dobál.

Figyelt kérdés
Hozzatok magatokkal 1 liter lisztet hogy megsüthesd a tejbegrízt a cirkuszban sétáló T. E. K rakétavetős csokinyusziknak. Valamint vegyetek fel talp nélküli zoknit, és hozzatok víztaszító poharat a vakondot játszó embernek kinéző vakondnak. És hozzatok hegyuzacerezőt is. Mentem mogat fosni.
2013. okt. 9. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
ja. ott leszek, várj rám!
2013. okt. 9. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Én megyek mindenképp, ha nem gond hogy viszem a macskámat ami a forralt vízből eszi ki a bugyogást, miközben négykézláb rontja meg őt a szomszéd fia, aki lépcsőszámolás közben veszítette el a szüzességét még anno 2054ben egy 5 literes boroshordóval. Viszont azon gondolkozom hogy vigyek e két tanúval ellátott igazolást arról hogy reggel ment a hasam, valamint csomagoljak e 8 napi ruhát, és hideg élelmet, mert megizzadt az orrom belülről.
2013. okt. 9. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Ebből a kérdésből nem derül ki, mi a humoros
2013. okt. 9. 22:25
 4/9 anonim válasza:
Ott lesz Pisa néni? Vagy már szétrugdosták?
2013. okt. 10. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
3as, persze hogy nem derül ki annak akinek nincs humorérzéke! Ne csodálkozz.
2013. okt. 11. 09:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Hozhatod a macskádat. Én is hozom a kutyámat aki bohócorral rágcsálja a tüzet miközben fél lábon ugrálva szavalja a himnuszt, közben tüzet okádó halat eszik. Hozz magaddal 1/4 kiló levegőt, hogy a vakondot játszó embernek kinéző vakondot megetesd. Hozom továbáá a nagyimat aki szobabickilkivel teker az országúton fején egy 25 emeletes gofrivárral ami lézerrel lövi a repülő pikachu pokémonos felsőjű pikachukat. Pista nem lessz ott mert a T.E.K rakétás csokinyuszik megitták a haluskát és megették a 1.5 gramm atmoszférát.A hasmenést illetően kell hozni egy petíciót hogy pólót viselő tanúk fostak zöld marslakókat akik a süss fel napot éneklő rádiót ellopták. (utóirat: Akinek nincs humorérzéke az egyen 1/5 liter haluskát és menjen aludni)
2013. okt. 11. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Na, ez így igazán jól hangzik, szerintem a macskám meg a kutyád két kézzel fogja nyalni útközben a receptorokat, melyek a réti virágok ordításából esnek ki 100 liter magasról a piros tőgyű tehén arcát pusziló kislány mellett éppenhogycsak. Azt viszont sajnálom, hogy nem lesz ott a Pista, mert meg akartam kérni, hogy adja nekem a pattogatott cseresznye színező lapátot, amivel bokaficamot idézhetek elő a postás arcú lábtörlő hangulatvilágítása mellett, miközben azonnali hatállyal Szilvásváradra utaznak a HKE tagjai (Hencegő Kulcslyukbirizgáló Egyesület). De persze mindez csak azután hogy a négykézláb járó horgonyzott acéllemez szemen köpte az alvó gilisztát minduntalan.
2013. okt. 11. 20:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez remekül hangzik! Akkor találkozzunk tegnapelött este miközben reggelizem a visszanyalt fagyit ami a tölcsért orditozva eszi és közben a tányéron táncol egy GTA 6 lemezen és a repülj páva repülj-t énekeli oroszul. Hozz magaddal 3 literes sörösdobozt és tegyél bele 1,5 gramm atmoszférát miközben az orrodat vakarva számitógépen ugrálsz és a szálj szálj sójomszárnyánt énekeled latinul. Hozz magaddal 5 évre elég ruhát mert náthás vagyok. A macskád is hozzon magával macskakaját ami éppen denevérnek hiszi magát és fél lábon táncolva tapos egy T.E.K kávéfőzőn. Előirat: A kutyám csakis azt a receptort szereti amit a réti virágok köpnek ki és utána lenyelik
2013. okt. 13. 16:26
 9/9 anonim válasza:
Azt nem énekelhetem, hogy "Nyírfa ága, sej, kifaragva, abból lesz a jó balalajka"?
2016. júl. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!