Valaki elmagyarázná ezt? :D
Mi ebben a logika, és mi a végeredménye? ---------
Hány darab kakaós csigát reggelizett Pistike ha az a szék amin ült egy 27 éves ezüst fenyőből készült Dél-Amerika északi részén 3 évvel azután amikor egy 5 pettyes katicabogarat eltaposott egy Félrózsaszín színű németül beszélő viziló akit Tivadarnak hívtak és a 96 éves spanyolul kommunikáló sündisznó aki mellesleg az ük ük ük apja volt egy 2. világháborús kommandós kukacnak álcázta magát aki 2 almányi zabot evett meg 3 miliszekundum alatt egy lávával teli medence közepén?
Ebből lehetne írni egy regényt :D
Semmi értelme az egésznek
Kedves kérdező :) Mint az előttem szólók,és én is,csak arra akarunk utalni,hogy semmi értelme nincs.Érted már? :)
Egyszerűen ez olyan mintha valaki trollkodna,értelmes szavak értelmetlen,megkavart össze kapcsolása,egymás mellé leírása.Figyelj csak? Csinálok egyet,mint az előttem szólók közül is valaki.
Hány darab tojás marad 4 tojásból, hogyha a 2 tojás teherautóra tett bárkáját,elvontatjuk a szakállas ember vedres szatyorjába?
Na? tudod a választ? ...bizonyára nem. :) Na ezért értelmetlen. :) Ha te ezt akarod kitalálni amit kitettél kérdésnek,akkor valaki jól megviccelt :)
ma 21:51
Mint előtted szóló csak egyet mondok: nézz rá a kategóriára!
Rendicsek, vegyük alacsonyra.
Pistike 1,28 db kakaóscsigát reggelizett.
Aki nem hiszi, számoljon utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!