Zalában a Badacsonyi görényember?
Figyelt kérdés
A minap gombaszedés közben jártam az erdőt, amikor egy magas, vékony, fehér bundás alak futott el tőlem egy 20-30 méterre az bokrok között. Vajon a Badacsonyi görényember lehetett?2013. okt. 7. 20:35
1/8 anonim válasza:
1: a hermelin a fehér, a görény nem az
2: mit szívtál?
2/8 anonim válasza:
Az csak a szomszéd Lajos bácsi volt,szintén gombászás közben,csak őt megzavarta egy vadkan.
Üdv.egy másik zalai
3/8 anonim válasza:
hülye számára az nem a görényember hanem a híres piszkos láb. [link]
4/8 Shai-Hulud válasza:
Igen, az volt.
Eltévedt, na és akkor mi van?
Néha van úgy, hogy a görényember eltéved.
Hát már azt a kis célzóvizet is sajnálod tőle?
Nahát!
5/8 A kérdező kommentje:
No igen. De ez görényember, nem egy mezei görény :) Amúgy nem szívtam semmit. De ötletet adtál :D
Viccet félretéve, a Lajos bácsit kérdeztem, de ő aznap nem járt az erdőben! Először a Jetire gondoltam, de úgy tudom az erősebb alkatú, és nem is fehér.
2013. okt. 7. 21:12
6/8 anonim válasza:
A leírásod a fanyűvőre utal. Milyen kár, hogy valszeg csak kitaláltad!
7/8 anonim válasza:
Neeemnem, ez a Görényi badacsonyember volt, felénk is járt már.
8/8 anonim válasza:
Ha a Dunántúli közlphagységben van Zala(már pedig tudtommal nem) akkor őt láthattad amúgy szerintem a én voltam pedig nem Zalai vagyok :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!