Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A penész életre kelt volna?

A penész életre kelt volna?

Figyelt kérdés

ma reggel észrevettem egy hatalmas penészfoltot a sarokban, gondolom fújok rá penészirtót, amikor rá akartam fújni azt mondta hogy: Nem szabad!, mert én vagyok aki megoldást hoz!

Mondanom sem kell úgy megijedtem, hogy majdnem hanyatt vágtam magam, egyre csak duzzadt és duzzadt áhh... undorító volt, elkezdett kúszni le a földre az ablak felé jujj mondom . Mint valami groteszk alak felágaskodott és kitörte az ablakot, leugrott és a földes úton haladt tovább az erdő fele, Érmellék közelébe lakok, ami nagyon erdős és bokros vidék, de szeretném megkeresni és többet megtudni eme penészről. Késsöbb elfuttyottam a közeli boltba és beszéltem az öreg cigány asszonnyal, aki jósként van elkönyvelve. Ő mondta, hogy sok furcsa dolog történik és valószínű, hogy ez a penész egy cigány tudományos kisérlet során létrejött lény. Itt a környéken sok a nagyeszű ember, ilyeneket ki tudnak találni. Azt is elmondta, hogy könyvekben megírták a penészt,csak úgy emlegetik hogy MILDEWTOID , az ősök csak így nevezték azt a hatalmas penész és ember kísérletet, ami az emberek életerejéből táplálkozik, ugyanakkor szerencsét hoz. Az asszonnyal megbeszéltük, hogy holnap megpróbáljuk befogni és élve a helyi vajdának szállítani, aki megmondja mi a teendő vele.

2013. szept. 30. 19:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

ÖRÜLJ NEKI HOGY KIMENT A SAJÁT LÁBÁN.

DE VIGYÁZZ SZÓLJ A VÁROSLAKÓKNAK NEHOGY AZ ERDŐBE BETÉRVE MEGEGYE ŐKET A PENÉSZ!

Mért nem mész el inkább forgatókönyv írónak?

Lehet a Marvell meg venné a sztorydat egy vagyonér.

2013. okt. 1. 13:15
 22/34 A kérdező kommentje:
A kuglófember valójában nem kuglóf, hanem egy fertőzött kannibál aki emberhúson él és bőrkinövései vannak azért olyan mint a kuglóf, de a bőrkinövés igazából 1 penész parazita aki irányítása alatt tartja.Mivel régebben vadászott a Mildewtoidokra,de az egyik megbéklyózta.Azóta rabol embereket és szadista módon elfogyasztja őket. Állítólag egy keze van és 3 lába, hatalmas szemfogaival szaggatja szét áldozatát,1 db karjával pedig belez. Hatalmas szemfogaival szaggatja a helytelenül kuglófemberként emlegetett Érmelléki rémség helyesebb nevén Humanoid Mildewtoid cannabisal (penészfogó kannibál).
2013. okt. 1. 14:42
 23/34 A kérdező kommentje:
Ez a mai kutatásom eredménye.
2013. okt. 1. 14:43
 24/34 anonim ***** válasza:
Ez már erőltetett.
2013. okt. 1. 14:48
 25/34 A kérdező kommentje:
Penész
2013. okt. 1. 16:12
 26/34 anonim válasza:

Most tettee ki David Icke az oldalára miszerint a Szumér származású magyar-cigány-ultraliberális-orthodox-mensevík Reptoidok kísérletének eredménye a penész, mely a mesterséges intelligencia kutatás következő lépcsőfoka.

Sajnos elszublimált az asztráltérbe a laboratóriumból néhány példány, így ha megjelenik valakinek a lakásában nem kell megijednie. Csak hívja a neten a Reptoid ellenállást vagy a mentőkön keresztűl szállíttassa be magát a pszichiátriára, ahol további kezelések után orvosolható a probléma.

2013. okt. 1. 16:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Képes voltál ennyit írni egy kamu kérdés miatt?:)
2013. okt. 1. 18:27
 28/34 anonim ***** válasza:
Jézus ma már a 2 penészes kérdést olvasom Emberek szerintem baj van nem tudok pontott tenni!D
2013. okt. 1. 18:41
 29/34 anonim ***** válasza:
b+ én péniszt olvastam elsőre xD
2013. okt. 2. 12:29
 30/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az agyalapi mirigyed duzzadt egy rákos daganat miatt
2013. okt. 2. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!