A penész életre kelt volna?
ma reggel észrevettem egy hatalmas penészfoltot a sarokban, gondolom fújok rá penészirtót, amikor rá akartam fújni azt mondta hogy: Nem szabad!, mert én vagyok aki megoldást hoz!
Mondanom sem kell úgy megijedtem, hogy majdnem hanyatt vágtam magam, egyre csak duzzadt és duzzadt áhh... undorító volt, elkezdett kúszni le a földre az ablak felé jujj mondom . Mint valami groteszk alak felágaskodott és kitörte az ablakot, leugrott és a földes úton haladt tovább az erdő fele, Érmellék közelébe lakok, ami nagyon erdős és bokros vidék, de szeretném megkeresni és többet megtudni eme penészről. Késsöbb elfuttyottam a közeli boltba és beszéltem az öreg cigány asszonnyal, aki jósként van elkönyvelve. Ő mondta, hogy sok furcsa dolog történik és valószínű, hogy ez a penész egy cigány tudományos kisérlet során létrejött lény. Itt a környéken sok a nagyeszű ember, ilyeneket ki tudnak találni. Azt is elmondta, hogy könyvekben megírták a penészt,csak úgy emlegetik hogy MILDEWTOID , az ősök csak így nevezték azt a hatalmas penész és ember kísérletet, ami az emberek életerejéből táplálkozik, ugyanakkor szerencsét hoz. Az asszonnyal megbeszéltük, hogy holnap megpróbáljuk befogni és élve a helyi vajdának szállítani, aki megmondja mi a teendő vele.
A múltkori asztrálutazásos kérdésedben több fantázia volt.
De a kérdésre is válaszoljak, sajnos nem kelhetett életre a penész, mert az eleve egy élő organizmus, egy gombafaj. Hogy a kérdés kidolgozásában leírt jelenséget produkálja, annak már nem lehet valóságalapja, a kérdés egyértelműen kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!