Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A penész életre kelt volna?

A penész életre kelt volna?

Figyelt kérdés

ma reggel észrevettem egy hatalmas penészfoltot a sarokban, gondolom fújok rá penészirtót, amikor rá akartam fújni azt mondta hogy: Nem szabad!, mert én vagyok aki megoldást hoz!

Mondanom sem kell úgy megijedtem, hogy majdnem hanyatt vágtam magam, egyre csak duzzadt és duzzadt áhh... undorító volt, elkezdett kúszni le a földre az ablak felé jujj mondom . Mint valami groteszk alak felágaskodott és kitörte az ablakot, leugrott és a földes úton haladt tovább az erdő fele, Érmellék közelébe lakok, ami nagyon erdős és bokros vidék, de szeretném megkeresni és többet megtudni eme penészről. Késsöbb elfuttyottam a közeli boltba és beszéltem az öreg cigány asszonnyal, aki jósként van elkönyvelve. Ő mondta, hogy sok furcsa dolog történik és valószínű, hogy ez a penész egy cigány tudományos kisérlet során létrejött lény. Itt a környéken sok a nagyeszű ember, ilyeneket ki tudnak találni. Azt is elmondta, hogy könyvekben megírták a penészt,csak úgy emlegetik hogy MILDEWTOID , az ősök csak így nevezték azt a hatalmas penész és ember kísérletet, ami az emberek életerejéből táplálkozik, ugyanakkor szerencsét hoz. Az asszonnyal megbeszéltük, hogy holnap megpróbáljuk befogni és élve a helyi vajdának szállítani, aki megmondja mi a teendő vele.

2013. szept. 30. 19:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

A múltkori asztrálutazásos kérdésedben több fantázia volt.

De a kérdésre is válaszoljak, sajnos nem kelhetett életre a penész, mert az eleve egy élő organizmus, egy gombafaj. Hogy a kérdés kidolgozásában leírt jelenséget produkálja, annak már nem lehet valóságalapja, a kérdés egyértelműen kitaláció.

2013. szept. 30. 20:56
 12/34 anonim ***** válasza:
kérdező itt van pár trükk hogy felvegyük a penész elleni harcot én bizok benne h győzni fogsz sok sikert. ) [link] xDD
2013. szept. 30. 20:57
 13/34 anonim ***** válasza:
a fejed az a penészes xD
2013. szept. 30. 21:20
 14/34 A kérdező kommentje:
De elszabadult egy két lábon járó penész nem értitek?
2013. szept. 30. 21:40
 15/34 anonim ***** válasza:
És most már emberi alakot öltött??Ha két lábon jár...
2013. szept. 30. 21:47
 16/34 A kérdező kommentje:
Emberi alakban mászott le a falról 2 lábon.
2013. szept. 30. 22:04
 17/34 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem tapasztaltam hasonlót, soha nem várom meg azt az állapotot, hogy lábai nőjenek egy penészfoltnak, ennyire még én sem vagyok rendetlen. Mindenestre van egy olyan érzésem, hogy te holnap másnaposan fogsz ébredni, kedves kérdező.
2013. szept. 30. 22:06
 18/34 anonim ***** válasza:
Te jó ég ekkora.....! xD Ez a hét vicce!
2013. szept. 30. 22:40
 19/34 anonim ***** válasza:
Erről már olvastam! Azért két lábon mert parazita. befertőzött egy embert
2013. okt. 1. 01:44
 20/34 anonim ***** válasza:
Szerintem az Érmelléki Kuglófember legyőzte a penészt egy kis bifidus efensissel! Aztán megfogta az összes glükokortikoidot és rádobta! És meghalt az összes penész! Na szkeptikuskáim mit léptek?
2013. okt. 1. 02:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!