Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A férjem 47 éves, és még...

A férjem 47 éves, és még mindig nem tudja rendesen kicsomagolni a kockasajtot. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. szept. 27. 21:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ezt először a családi kapcsolatok kategóriába írtam ki, de az adminok szerint ide való.

Hát nem is tudom.

Tényleg nagyon vicces, amikor este ükünk az asztalnál, és elkezd bénázni a sajtta.

Először nem találja a kis piros csíkot, amivel ki lehet bontani.

Aztán megtalálja, de rossz irányba húzza.

Addig bénázik, amíg az egész kifordul a kezéből, és a lágy sajt a terítőn landol.

Ha sajtmániája van, mindennap egy új terítő.

Jót röhögtem, tényleg.

Igaz újabban lesz@rom, hogy néz ki az asztal, ha meglátom a kezében a sajtos dobozt, előre lekapom a terítőt.

2013. okt. 9. 15:35
 22/23 anonim válasza:
en mindig csomagolassal egyutt eszem meg, vannak kajak aminek kimondottan jobb a csomagolasa mint a benne levo dolog, pl a snickerset a csomag miatt veszem meg a csokit ki is dobom a kukaba azonnal es begyurom az arcomba a papirt, probald meg a ferjeddel is ezt, eloszor etesd bananhejjal mondjuk vagy kisebb finomsagokkal, pl kutyaszarral (csak inyenceknek)
2013. okt. 15. 21:22
 23/23 anonim ***** válasza:

szerintem adjál neki tányért...

én sem szívesen feküdnék csipszben

2013. okt. 27. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!