Új helyre költöztünk, és nem merek átmenni az úton a szemben lakó macska miatt! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne írjatok privátba, mert nem tölti be a gép.2013. szept. 26. 19:08
2/25 anonim válasza:
Csak nem egy tigris lakik veletek szembe :D
3/25 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom van, csak én nem merek kimenni a szobámból, mert a nappaliban egy cserebogár kommandózik.
4/25 anonim válasza:
Halottam egy macskáról aki megölt egy embert. Bemászott száján és átrágta magát a szervezetén. Én is félek tőlük.
(Egyébként Stephen King - A pokol macskája, a Napnyugta után gyűjteményben találod meg.)
5/25 A kérdező kommentje:
Ijesztgess még kérlek!
És minek csesztettek? Ne használjátok a gyakorikérdéseket ha ilyen bunkóók vagytok!?
2013. szept. 26. 19:45
6/25 anonim válasza:
nem fog bántani a macska ne parázz :D
7/25 A kérdező kommentje:
karmol,morog,harap!!!
2013. szept. 26. 19:50
8/25 anonim válasza:
Én egy cica vagyok, az idomított emberemet használom arra hogy kommunikáljak veled. Isteníts engem és a népemet, féld a nevünket! Borulj térdre előttünk és vigyél át a szomszédba két kiló nyers csirkemellet, a testvéremnek, aztán talán meggondoljuk hogy életben hagyunk e.
9/25 anonim válasza:
ordits rá ha feléd megy és kész
10/25 anonim válasza:
te mekkora egy idióta vagy XDDD ennyi erővel ne menj ki az utcára mert szétlőhetik az agyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!