Léteznek ferde hajlamú szellemek? És ha igen, akkor hol találkozhatok velük? És mennyire valószínű, hogy párban is lesznek, és hímneműek is?
Na Törpi elmentél tnap?:D
Édu: jó válasz :D csütörtökön 18 óra 10 perc 13 másodperc xd
Szióka! Itt kuksizok! Hahhahha... :D Jöhet a kuki-répa-bré hármas leszúrt ritterberg! Hahh...
Egyébként csúnya-csúnya vagy ám! Nono. Felteszel egy kérdit, utána a többi felhasználó-fiókcsidból reagálgatsz a saját kérdi-mérdidre, mintha... más lennél? Hmmm!! Te még nálam is szellentősebb vagy! Bizi ám, lelepcsiztelek!! Ezért meg kell ám téged durrgálnom egy tollseprűcskével! Úgy ám! Ki kell *grrrr vernem belőled a skizofrén énjeidet, és a upc előfizetést, csibikém! Egyet fordulsz, utána már nem lesznek problémáid a szék vásárlással!! Mennyi pén'zt megfoksz spórolni *hssz, jaj... látod, milyen jó vagyok hozzád? Hahhahhahhah.... Milyen forró...
Na pá, hosszú-punikám! Ma éjjel talcsizunk! Csak úgy belibbenek hozzád, a tölgyfa ablakkereteden keresztül, asztán majd együtt barnára festjük, ha lesz rá keret - ugye érted?! Felveszem majd, azt a kis cuki, rózsaszín Józsa Imre kosztümöt, és csurrantok magamra egy kis csöppentőset, hogy csumpi illatom legyen majdaná'! No lám! Már meg is jött BreiReis Pistol, a Bolygózsidó kalóz féltestvére, és már nagyon pipcsi, szóval a testemen keresztül kell átadnom neki a netet! Jujj, de szupi!!
Pusszancs-musszancs! Készítsd magad estére, és el ne szaladj!
Ölel és Csókol-Bókol:
Egy szemérmes szellem fiú, akinek izgalmas éjszakája lesz!
Jelige: Valaki forrón szellenti!
Hehe, hogy a saját kérdi-mérdimre válaszoltam? Miből szűrcsizted ezt le? :D Annyira elvetemült azért még én sem vagyok. Remcsizem...
Na, de egy szellem *-* Azért légycsapó lesz nálam. Az köztudottan szellem.irtó felszerelés, mert a légycsapón átfolyik az ektoplazma, és... meghalni nem tudsz, de biztosan fáj... mert már át valakinek légycsapón az ektoplazmája?
Mindenki mindenkinek néz engem. Voltam már te is, ez a második, h veled kevernek, meg tegnap egy csaj Chii-nek nézett xdd Voltam már Bori is, nem hiszem el, h ennyire nem vagyok egyedi o.o
Am meg ennél jobban nem is különbözhetnénk, mert én nem vagyok yaoista...xd meg asszem skizofrén sem xd
Picur: majd írok neked egy melegszellemtörit xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!