Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Léteznek ferde hajlamú szellem...

Léteznek ferde hajlamú szellemek? És ha igen, akkor hol találkozhatok velük? És mennyire valószínű, hogy párban is lesznek, és hímneműek is?

Figyelt kérdés
Tájparasztul b*zi szellemeket keresek, akik nem akarnak engem bántani, viszonylag láthatóak, nem zavarja őket, ha köhm közben nézném kettejüket, és helyesek is lennének 8már amennyire a szellemek helyesek szoktak lenni). Hová kéne elmennem, hogy ilyeneket találjak?

#meleg #szellem #hímnemű egyed
2013. szept. 23. 17:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs pénzem jósnőt fizetni.:c

Kedvenc beteg állatom, hű, köszönöm.:3 Akkor már csak egyre van szükségem.. de mit fog csinálni szegény nindzsád? Nem lesz túl magányos, meg elhanyagolt? :O

2013. szept. 23. 18:04
 12/25 Nicole:$ válasza:

Kedves Yaoistaneonállat (Törpii)!

Én most jöttem vissza onnan (köszönöm megmentőm), így tapasztalatomat írom meg neked ígéretemhez híven :D

Tehát beérve mindjárt megkérdeztem az első szellemet, akit megláttam, mert te jutottál eszembe. Ő odavitt egy szellemfiúhoz, akinek neve titkos, így nevezzük Józsikának. Ő ferde hajlamúnak vallja magát, s be is mutatott szerelmének, Pistinek. (hmm micsoda nevek xd)

Mivel én nem vagyok yaoista, így kértem neked elérhetőséget.

Jól figyelj! Egyszeri lehetőség!!

2013.09.23. 20 óra 9 perc és 13 másodperckor indul a busz hozzájuk, s ha megkedvelnek, haza is jönnek veled. El ne késs! A hozzád legközelebb eső buszmegállóba menj.

Puszi :D

2013. szept. 23. 18:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nicole.:D Remélem Józsi, és Pisti nem szégyenlősek..:D
2013. szept. 23. 18:12
 14/25 anonim válasza:
Nicole nem találkoztál véletlenül egy cuki szellempasival?? *Èdu vagyok*
2013. szept. 23. 18:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Édu, drága, te nagyon magányos vagy, nem igaz??xd Férjedmacskád hogy van? :o
2013. szept. 23. 18:23
 16/25 Nicole:$ válasza:
Hááát volt egy páár.... Legközelebb gyertek velem, és körbenézünk ;):D
2013. szept. 23. 18:24
 17/25 anonim válasza:
Mikor mész újra?? *-*
2013. szept. 23. 18:29
 18/25 Nicole:$ válasza:
Mert már küldenél?:(xd
2013. szept. 23. 18:31
 19/25 anonim válasza:

Törppi: A férjem a macska de kell egy szerető is *-*

Nic: Nem akarlak küldeni, csak kérdeztem mikor megyünk, mert akkor nem csinálok magamnak programmot+ előszedem a a kedvenc ruhámat...xd

2013. szept. 23. 18:38
 20/25 anonim ***** válasza:

A Family Guy-ban volt egy meleg kopogó szellem:

http://www.youtube.com/watch?v=i_l7YE0locA

2013. szept. 23. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!