Léteznek ferde hajlamú szellemek? És ha igen, akkor hol találkozhatok velük? És mennyire valószínű, hogy párban is lesznek, és hímneműek is?
Sajnos nincs pénzem jósnőt fizetni.:c
Kedvenc beteg állatom, hű, köszönöm.:3 Akkor már csak egyre van szükségem.. de mit fog csinálni szegény nindzsád? Nem lesz túl magányos, meg elhanyagolt? :O
Kedves Yaoistaneonállat (Törpii)!
Én most jöttem vissza onnan (köszönöm megmentőm), így tapasztalatomat írom meg neked ígéretemhez híven :D
Tehát beérve mindjárt megkérdeztem az első szellemet, akit megláttam, mert te jutottál eszembe. Ő odavitt egy szellemfiúhoz, akinek neve titkos, így nevezzük Józsikának. Ő ferde hajlamúnak vallja magát, s be is mutatott szerelmének, Pistinek. (hmm micsoda nevek xd)
Mivel én nem vagyok yaoista, így kértem neked elérhetőséget.
Jól figyelj! Egyszeri lehetőség!!
2013.09.23. 20 óra 9 perc és 13 másodperckor indul a busz hozzájuk, s ha megkedvelnek, haza is jönnek veled. El ne késs! A hozzád legközelebb eső buszmegállóba menj.
Puszi :D
Törppi: A férjem a macska de kell egy szerető is *-*
Nic: Nem akarlak küldeni, csak kérdeztem mikor megyünk, mert akkor nem csinálok magamnak programmot+ előszedem a a kedvenc ruhámat...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!